reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dodam ze plamie na brązowo...
Ja też miałam wczoraj brązowy papier przy podcieraniu i jakieś glutki dzisiaj też jednego glutka koloru miodowego byłam wczoraj na IP i dzisiaj u ginekologa i nie widzi krwawienia ale w macicy też nic nie ma ... Według om 5 tydzień ale ja miałam owulację koło 19 -21 wrzesień więc może tak być że jest młodziutka ciąża :) betę też mam niska ale liczy się przyrost a nie sama wartość :) więc trzeba być dobrej myśli i uzbroić się w cierpliwość 😊

miałaś okres 6 września, 5t ciąży i na USG widać już coś u Ciebie?
Nie nic nie widać nawet pęcherzyka nie ma :) ale jak mówię ja miałam owulacje ok 21 :) więc ma prawo być za wcześnie :) ale martwią mnie kłujące jajniki i to brązowe wczorajsze coś :( jedna ciążę już poroniłam dlatego wczoraj leciałam na IP . Dzisiaj robiłam betę i teraz muszę wytrzymać do środy i spr przyrost to jest niby najważniejsze :)

reklama
mam identyczny wynik i identyczny dzien ciąży i dla mnie to super wynik i się cieszę 🤷‍♀️ sprawdzam i jak w pierwszej donoszonej ciąży w 4+3 miałam 500, więc bardzo podobnie. Ważniejszy jest przyrost, ja dwa dni temu miałam zaledwie 89 a dzisiaj 263

Do góry