reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny, wg apki zrobiliśmy sobie prezent na dzień dziecka 🙈😁
10dpo zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu pojawiły się 2 kreski (dla pewności czy dobrze widzę zrobiłam 2 kolejne 😜), następnego dnia beta i później sprawdzenie przyrostu, na tym skończyłam testowanie. Jutro mam wizytę bo dzisiaj na papierze pojawiły się brązowe ślady a raz nawet czerwone, więc zapierdzielam do gina, ale powiem Wam, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki 🤞bo to moja pierwsza ciąża 🥰
Tak jak moja pierwsza ciaza, wiec trzymam kciuki abyś szczęśliwie doniosła ta ciaze! Dawaj znać po lekarzu 🤩

10dpo zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu pojawiły się 2 kreski (dla pewności czy dobrze widzę zrobiłam 2 kolejne 😜), następnego dnia beta i później sprawdzenie przyrostu, na tym skończyłam testowanie. Jutro mam wizytę bo dzisiaj na papierze pojawiły się brązowe ślady a raz nawet czerwone, więc zapierdzielam do gina, ale powiem Wam, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki 🤞bo to moja pierwsza ciąża 🥰
będzie dobrze 👍 moja też pierwsza i choć czasami się stresuje czy będzie wszystko dobrze to musimy w to wierzyć, że uda się 💪

To nie jesteś sama z problemem z plamienia mi :)

ja podejrzewam, że do zapłodnienia u mnie doszło 11-14 września czyli chwilkę wcześniej niż u Ciebie była owulacja i tylko pęcherzyk ciążowy widać na USG
Wlasnie ja tez mialam 8 września okres. 30 września test negatywny, ale 1 pazdziernika test pozytywny. Wiec podejrzewam ze u mnie do zaplodnienia doszło w 13-17dc. to by się zgadzało. Ale jednak do ginekologa sie umówiłam na przyszły piątek 18.10. A na nfz 22. Mam nadzieje ze coś zobaczą! 🥰

24 września miałam lekką drugą kreskę, a 25 już normalnie się pojawiła
Czyli 4 dni po spodziewanej miesiączce :) mi wyszedł już 3 dni temu test a jestem 2 dni przed miesiączką to już wogole jakaś anomalia xD zrobiłam test dla picu i patrzę a tam druga kreska i byłam w szoku ale teraz boje się że dostanę okres i po ciąży :(

Wlasnie ja tez mialam 8 września okres. 30 września test negatywny, ale 1 pazdziernika test pozytywny. Wiec podejrzewam ze u mnie do zaplodnienia doszło w 13-17dc. to by się zgadzało. Ale jednak do ginekologa sie umówiłam na przyszły piątek 18.10. A na nfz 22. Mam nadzieje ze coś zobaczą! 🥰
Oby trzymam kciuki :) też szybko test Ci wyszedł 😁

Czyli 4 dni po spodziewanej miesiączce :) mi wyszedł już 3 dni temu test a jestem 2 dni przed miesiączką to już wogole jakaś anomalia xD zrobiłam test dla picu i patrzę a tam druga kreska i byłam w szoku ale teraz boje się że dostanę okres i po ciąży :(
mi dzień przed miesiączką wyszedł negatywny więc się wkurzyłam, że znów się nie udało, po czym tak mijały te dni, gdzie ta miesiączka powinna być, ale dalej byłam pewna, że po prostu coś mi się znów przestawiło, ale coś mnie skusiło żeby zrobić test i wyszło 😉

reklama
Do góry