U
uzytkowniczkaa
Gość
Właśnie to samo chciałam napisać. Musimy mieć nadzieję i myśleć pozytywnie bo stres jest najgorszyMam nadzieje że wszystko będzie ok i damy radę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie to samo chciałam napisać. Musimy mieć nadzieję i myśleć pozytywnie bo stres jest najgorszyMam nadzieje że wszystko będzie ok i damy radę
A coś Cię boli ?Mam nadzieje że wszystko będzie ok i damy radę
No ale w szoku bylam, bo bardzo brzuch mnie bolal, a jeszcze przy moich cyklach bylam pewna ze okres powinnam dostać 8.10. Ale jednak w tym miesiacu miałabym krótszy cykl skoro tak szybko owulacja przyszła.Oby trzymam kciuki też szybko test Ci wyszedł
Miałam dokładnie tak samo, biel vizira, nawet miałam lekkie plamienie wieczorem i mówię zaraz pewnie będzie @. Kilka dni później wracałam z pracy jakaś taka nie ja i mówię Aaa wejdę do rosmanna i sprawdzę bo coś się dziwnie czuje i wyczułammi dzień przed miesiączką wyszedł negatywny więc się wkurzyłam, że znów się nie udało, po czym tak mijały te dni, gdzie ta miesiączka powinna być, ale dalej byłam pewna, że po prostu coś mi się znów przestawiło, ale coś mnie skusiło żeby zrobić test i wyszło
Czasami podbrzusze, tak jak na okres i sutkiA coś Cię boli ?
ja podejrzewam, że ok 11 września, bo nie było mnie w domu tydzień wczesniej także nic nie mogło się zadziać w tym czasie. Lekarz dziś też poniekąd mnie uspokoił tym, że jest ten pęcherzyk widoczny i najważniejsze, że nie ma ciąży pozamacicznej. A czy zarodek się rozwinie to zobaczymyCiekawe kiedy była owulacja
koniecznie daj znać po jutrzejszej wizycie, bo z OM mamy ten sam terminCześć dziewczyny, wg apki zrobiliśmy sobie prezent na dzień dziecka
10dpo zrobiłam test i ku mojemu zdziwieniu pojawiły się 2 kreski (dla pewności czy dobrze widzę zrobiłam 2 kolejne ), następnego dnia beta i później sprawdzenie przyrostu, na tym skończyłam testowanie. Jutro mam wizytę bo dzisiaj na papierze pojawiły się brązowe ślady a raz nawet czerwone, więc zapierdzielam do gina, ale powiem Wam, że strasznie się boje. Trzymajcie kciuki bo to moja pierwsza ciąża
A czujesz jakbyś miała okres już, ? Jakby mokro ?Czasami podbrzusze, tak jak na okres i sutki
Co to to OM?koniecznie daj znać po jutrzejszej wizycie, bo z OM mamy ten sam termin
ostatnia miesiączka.Co to to OM?