reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

hmm a bierzesz dodatkowo b12? Faktycznie malutko, ja miałam 11, ciekawe czy coś ruszyło przez miesiąc
B12 nie biorę, bo mam znacznie ponad normę( norma do 770, a mi wyszło ponad 1200), kazali mi zbadac jeszcze raz, to wyszło jeszcze więcej i od roku juz nic z tym nie robiłam, lekarze kazali sie nie przejmowac.

reklama
Witam nowe mamy [emoji4]

U mnie mniejszy entuzjazm, bo dziś robiłam ponownie test (po 2 dniach) i kreska jest tylko minimalnie ciemniejsza. No cóż. W sobotę idę na hcg i w poniedziałek powtórzę.

Przy okazji chcę zrobić kilka badań: na pewno morfologię, tsh (biorę euthyrox) i żelazo. Myślicie, że warto coś jeszcze skontrolować na wejściu? Np. Wspomnianą ferrytynę?
Mam trochę historii chorobowej stąd te pytanie. [emoji28]

Witam nowe mamy [emoji4]

U mnie mniejszy entuzjazm, bo dziś robiłam ponownie test (po 2 dniach) i kreska jest tylko minimalnie ciemniejsza. No cóż. W sobotę idę na hcg i w poniedziałek powtórzę.

Przy okazji chcę zrobić kilka badań: na pewno morfologię, tsh (biorę euthyrox) i żelazo. Myślicie, że warto coś jeszcze skontrolować na wejściu? Np. Wspomnianą ferrytynę?
Kasia a robiłam test tej samej firmy? Raczej nie powinno sie tym sugerować bo czytalam wielokrotnie wpisy kobiet, ze nawet później im ciemna kreska nigdy nie wyszła a z ciążą wszystko ok :)

Witam nowe mamy [emoji4]

Testami się nie sugeruj ❤️ Ja wczoraj zrobiłam i miałam jaśniejszą kreskę przez rozrzedzony mocz. Leć na betę i będzie wszystko jasne ❤️

reklama
Do góry