Daj koniecznie znać!4 tyg i 6 dni. W poniedziałek miałam bHCG 771 to może coś będzie widać dzisiaj.
reklama
Anolik
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Przywitam się i ja. Termin @ na sobotę, ale nie mogłam wytrzymać i robiłam test już wczoraj po południu i ujrzałam blada kreskę, dzisiaj była już dużo bardziej wyraźna ciężko mi w to uwierzyć.
Mam już córkę z czerwca 2019 i bardzo mnie ten czerwiec cieszy to był super termin. Miałam być teraz marcową mamą, ale poronilam samoistnie na początku sierpnia. Poczekałam do pierwszej miesiączki po i wygląda na to, że znów się udało. Trzymajcie kciuki, nie ukrywam, że bardzo się boję
Mam już córkę z czerwca 2019 i bardzo mnie ten czerwiec cieszy to był super termin. Miałam być teraz marcową mamą, ale poronilam samoistnie na początku sierpnia. Poczekałam do pierwszej miesiączki po i wygląda na to, że znów się udało. Trzymajcie kciuki, nie ukrywam, że bardzo się boję
joszka
A to może i tak [emoji4] dla mnie branie zelaza jezeli ma sie w normie jest bez sensu wiec jakos z gory zalożylam ze był niedobór [emoji4]no ale ty miałaś anemię. A u koleżanki niewiadomo. Jeśli będzie brała żelazo mimo dobrych wyników może zaszkodzić maleństwu.
Anolik
zgodzę się, ja teraz po poronieniu sprawdzalam ferrytyne i miałam na dolnej granicy, więc musiałam przyjmować żelazo w tabletkach i gin mowil, żeby wtedy się nie starać, albo odstawić od razu po pozytywnym teście. Tutaj chodzi o tygodnie 3-8, później oczywiście można suplementowac. Dlatego bez wskazań lekarza i bez zbadania żelaza, lepiej nie przyjmować na własną rękęA to może i tak [emoji4] dla mnie branie zelaza jezeli ma sie w normie jest bez sensu wiec jakos z gory zalożylam ze był niedobór [emoji4]
joszka
Trzymamy kciuki [emoji4]Cześć dziewczyny. Przywitam się i ja. Termin @ na sobotę, ale nie mogłam wytrzymać i robiłam test już wczoraj po południu i ujrzałam blada kreskę, dzisiaj była już dużo bardziej wyraźna[emoji4] ciężko mi w to uwierzyć.
Mam już córkę z czerwca 2019 i bardzo mnie ten czerwiec cieszy[emoji4] to był super termin. Miałam być teraz marcową mamą, ale poronilam samoistnie na początku sierpnia. Poczekałam do pierwszej miesiączki po i wygląda na to, że znów się udało. Trzymajcie kciuki, nie ukrywam, że bardzo się boję [emoji3059]
Ja dzisiaj zrobiłam bete..
Blondynka w sieci
Daj koniecznie znać! Ja dziś byłam sprawdzić przyrost..Trzymamy kciuki [emoji4]
Ja dzisiaj zrobiłam bete..
joszka
Ja w połowie sierpnia badałam ferrytyne i wyszło 9 (rok temu mialam 4, a norma od 13 wiec masakrycznie mało mi wzrosło patrząc, ze przez rok cały czas brałam zelazo). Gin widzial wynik 2 tygodnie temu i przepisał mi kolejne opakowania.. moze faktycznie sobie odstawie do wizyty bo i tak patrzac jak wolno to sie u mnie zmienia to nie zrobi różnicy..zgodzę się, ja teraz po poronieniu sprawdzalam ferrytyne i miałam na dolnej granicy, więc musiałam przyjmować żelazo w tabletkach i gin mowil, żeby wtedy się nie starać, albo odstawić od razu po pozytywnym teście. Tutaj chodzi o tygodnie 3-8, później oczywiście można suplementowac. Dlatego bez wskazań lekarza i bez zbadania żelaza, lepiej nie przyjmować na własną rękę
Iza-09
Potwierdzam. Jak nie ma niedoborów żelaza to lepiej nie suplementowac. Ja co prawda nie sprawdzałam poziomu żelaza ale raczej nie mam problemów z nim. Wyniki zawsze w normie. U Pana Tabletki jest ranking suplementów dla kobiet w ciąży. Wrzucam link gdyby któraś z Was zastanawiała się co wybraćzgodzę się, ja teraz po poronieniu sprawdzalam ferrytyne i miałam na dolnej granicy, więc musiałam przyjmować żelazo w tabletkach i gin mowil, żeby wtedy się nie starać, albo odstawić od razu po pozytywnym teście. Tutaj chodzi o tygodnie 3-8, później oczywiście można suplementowac. Dlatego bez wskazań lekarza i bez zbadania żelaza, lepiej nie przyjmować na własną rękę
Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!
pantabletka.pl
Ja te je będę zamawiaćPotwierdzam. Jak nie ma niedoborów żelaza to lepiej nie suplementowac. Ja co prawda nie sprawdzałam poziomu żelaza ale raczej nie mam problemów z nim. Wyniki zawsze w normie. U Pana Tabletki jest ranking suplementów dla kobiet w ciąży. Wrzucam link gdyby któraś z Was zastanawiała się co wybrać
Ja się chyba zdecyduję się na MamadhaWitaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking suplementów diety - Pan Tabletka
Jak wybrać witaminy w ciąży i przy karmieniu piersią - mam dla Ciebie analizę i ranking topowych suplementów dla kobiet w ciąży. Zapraszam!pantabletka.pl
reklama
Anolik
hmm a bierzesz dodatkowo b12? Faktycznie malutko, ja miałam 11, ciekawe czy coś ruszyło przez miesiącJa w połowie sierpnia badałam ferrytyne i wyszło 9 (rok temu mialam 4, a norma od 13 wiec masakrycznie mało mi wzrosło patrząc, ze przez rok cały czas brałam zelazo). Gin widzial wynik 2 tygodnie temu i przepisał mi kolejne opakowania.. moze faktycznie sobie odstawie do wizyty bo i tak patrzac jak wolno to sie u mnie zmienia to nie zrobi różnicy..