reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

hmm a bierzesz dodatkowo b12? Faktycznie malutko, ja miałam 11, ciekawe czy coś ruszyło przez miesiąc
B12 nie biorę, bo mam znacznie ponad normę( norma do 770, a mi wyszło ponad 1200), kazali mi zbadac jeszcze raz, to wyszło jeszcze więcej i od roku juz nic z tym nie robiłam, lekarze kazali sie nie przejmowac.

reklama
Witam nowe mamy [emoji4]

U mnie mniejszy entuzjazm, bo dziś robiłam ponownie test (po 2 dniach) i kreska jest tylko minimalnie ciemniejsza. No cóż. W sobotę idę na hcg i w poniedziałek powtórzę.

Przy okazji chcę zrobić kilka badań: na pewno morfologię, tsh (biorę euthyrox) i żelazo. Myślicie, że warto coś jeszcze skontrolować na wejściu? Np. Wspomnianą ferrytynę?
Mam trochę historii chorobowej stąd te pytanie. [emoji28]

Witam nowe mamy [emoji4]

U mnie mniejszy entuzjazm, bo dziś robiłam ponownie test (po 2 dniach) i kreska jest tylko minimalnie ciemniejsza. No cóż. W sobotę idę na hcg i w poniedziałek powtórzę.

Przy okazji chcę zrobić kilka badań: na pewno morfologię, tsh (biorę euthyrox) i żelazo. Myślicie, że warto coś jeszcze skontrolować na wejściu? Np. Wspomnianą ferrytynę?
Kasia a robiłam test tej samej firmy? Raczej nie powinno sie tym sugerować bo czytalam wielokrotnie wpisy kobiet, ze nawet później im ciemna kreska nigdy nie wyszła a z ciążą wszystko ok :)

Witam nowe mamy [emoji4]

Testami się nie sugeruj ❤️ Ja wczoraj zrobiłam i miałam jaśniejszą kreskę przez rozrzedzony mocz. Leć na betę i będzie wszystko jasne ❤️

reklama
Do góry