reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Kasia a robiłam test tej samej firmy? Raczej nie powinno sie tym sugerować bo czytalam wielokrotnie wpisy kobiet, ze nawet później im ciemna kreska nigdy nie wyszła a z ciążą wszystko ok :)
Tak, z tej samej. No właśnie chyba się niepotrzebnie zestresowałam. [emoji4]
Testami się nie sugeruj [emoji3590] Ja wczoraj zrobiłam i miałam jaśniejszą kreskę przez rozrzedzony mocz. Leć na betę i będzie wszystko jasne [emoji3590]
Jeden i drugi test robiłam rano. Polecę na betę i nie będę panikować na razie [emoji14]
Kurczę Wy wszystkie macie takie piękne te bety, a ja taką nizutką, że zaczynam się martwić.
Wiesz co? Ja się dziś do koleżanki śmiałam, że widełki są takie, ze poziom 50 może świadczyć o ciąży do 5 tygodnia nawet, więc nie ma się co stresować. [emoji6]

Jestem na siebie zła, że tak szybko zrobiłam testy. Właśnie przy podcieraniu zobaczylam różowy śluz i pewnie @ się rozkręca, a ja testami wyłapałam biochemiczną ciążę😢 zrobiłam po tym test zupełnie innej firmy i jest dalej piękna kreseczka

reklama
Do góry