reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Generalnie dzwoniłam teraz do mojego ginekologa. Z racji tego, że mam krotkie cykle i to sam początek to podobno beta ma prawo tak wychodzic… mam isc na betę ponownie dopiero za tydzień.. jak ja wytrzymam do tego czasu nie wiem, ale chyba wezme wolne w pracy, że nie pomordować pacjentów…

Generalnie dzwoniłam teraz do mojego ginekologa. Z racji tego, że mam krotkie cykle i to sam początek to podobno beta ma prawo tak wychodzic… mam isc na betę ponownie dopiero za tydzień.. jak ja wytrzymam do tego czasu nie wiem, ale chyba wezme wolne w pracy, że nie pomordować pacjentów…
Masz jakieś hobby? Coś co lubisz robić? Warto się tym zająć i odciągnąć myśli, bo zadręczanie się tym na kanapie na pewno nie będzie miało dobrego wpływu dla Ciebie. Ściskam mocno :*

A robiłaś betę o podobnych porach?

Dobrze, że zadzwoniłaś do swojego lekarza. Teraz trzeba sie jakoś uzbroić w cierpliwość.

znajdź sobie jakieś zajęcie, może przeczytaj jakaś wciągającą książkę, nadrabiaj seriale.. :) u mnie poza mała plamką spokoj, gin kazał mi zrobić betę i progesteron, ale to w sobotę zrobię

Mam wynik dzisiejszej bety: 271, w sobote powtórka. Progesteron 16,00 ale biore dodatkowo 3 × dziennie duphaston.
Śluz dalej co jakiś czas delikatnie różowy wiec w przyszłym tygodniu pójde na wizytę, pęcherzyk już powinen byc widoczny.

reklama
Skoro lekarz tak mówi, to jest nadzieja. Trzymam kciuki [emoji172]

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry