reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny właśnie weszłam na wyniki badań które robiłam w piątek na przyszłe badania prenatalne. Dużo dziewczyn już ma je za sobą ale obawiam się, ze mam niepokojące wyniki czy któraś miała podobnie? Albo wie o co chodzi?
W ogóle nie zgadza się z żadnym tygodniem.. ja zwariuje chyba do wizyty
Tak jak dziewczyny piszą.. Nie patrz na nie [emoji4] przelicza Ci na MoM to dopiero będzie miało sens [emoji4]

reklama
Też mam się nie martwić i po prostu powtórzyć badanie :) ale zapisałam się do endo mimo wszystko bo wczoraj czytałam ulotkę prenatalu duo i nie można go zażywać w razie niewyregulowanej nadczynności i ześwirowałam bo skoro niskie tsh to ryzyko nadczynności jest :/
Moj ginekolog - endokrynolog najbardziej sugeruje sie wynikiem FT4 - jesli on jest w normie to nie kaze sie martwic. Mowi, ze tsh jest tylko wskaznikiem czy zmienia dawke leku

A ja właśnie zabawiłam się w domowego lekarza bo przyszły mi te wyniki tarczycowe i TSH się nieco podniosło a ft3 i ft4 w normie więc mam dobre myśli ❤️

Pappa jest oparta na statystyce. Mediana to tyle co wartość środkowa. Wartości mogą być powyżej lub poniżej mediany. Poczekaj na wizytę i wytłumaczenie od gina, nie stresuj się na zapas.

Dziewczyny właśnie weszłam na wyniki badań które robiłam w piątek na przyszłe badania prenatalne. Dużo dziewczyn już ma je za sobą ale obawiam się, ze mam niepokojące wyniki czy któraś miała podobnie? Albo wie o co chodzi?
W ogóle nie zgadza się z żadnym tygodniem.. ja zwariuje chyba do wizyty
Nawet nie próbuj ich interpretować 😀 tak jak @sansavieria napisała lekarz je zinterpretuje w oparciu o wykonane usg :) ja też dzis otworzyłam wyniki ale czekam grzecznie na wyniki. Potem pokaże je w piątek swojemu lekarzowi:)

reklama
Do góry