reklama
DomiNikaKukakaan
Fanka BB :)
Oby. Zazywam bardzo duża dawkę euthyroxuTo już za kilka dni! Na pewno szybko to wyregulujecie lekami i będzie wszystko dobrze
DomiNikaKukakaan
Z pierwszym synem miałam termin na drugi koniec sierpnia, urodziłam 4 lipca. Z drugim koniec sierpnia urodziłam 18 lipca, trzeciego termin na październik, urodzony 6 sierpnia, córa. Termin na koniec listopada, urodzona 20.10
Angiee
Te usługowe ja wystawiam (pozostałe są automatycznie wystawiane przez program), bo jeszcze nie jestem na zwolnieniu i właśnie zastanawiam się, jak to rozegrać. Prawdopodobnie wejdzie właśnie opcja z zatrudnieniem kogośAle faktury sprzedażowe ktoś wystawia w Twoim imieniu? Może masz możliwość zatrudnienia kogoś na kilka godzin w miesiącu na zwolnieniu?
Dzięki dziewczyny za wskazówki, będę myśleć.
Fajne macie te bobaski na zdjęciach Ja dzisiaj byłam na prywatnej wizycie i na ekranie w trakcie badania wszystko pięknie widziałam, a po wyjściu z gabinetu jak spojrzałam na zdjęcie, to wyglądało jak pusty pęcherzyk z niewyraźnym obrysem dziecka Trochę szkoda, bo jednak fajnie mieć takie rzeczy na pamiątkę i też chciałam, żeby mąż mógł zobaczyć, a tu lipa...
Zapisałam się na prenatalne na 14 grudnia To już niedługo i w końcu będę mogła odetchnąć z ulgą, chociaż już od kilku dni czuję spokój.
Zaczęłam sobie też przeglądać różne wyprawkowe rzeczy, bo to takie przyjemne I mam pytanie - zbliża się black friday, więc pewnie będzie sporo promocji. Planujecie jakieś zakupy? Jak macie coś na oku, to możecie się podzielić Wiem, że to jeszcze wcześnie, ale jak będą fajne obniżki to aż żal nie skorzystać.
Aniaaq
Zaciekawiona BB
Wow nieźle u mnie i z om i z USG 2 czerwcaMi z usg przeskoczyło z 2 czerwca na 28 maja zostaję na czerwcówkach
jul252
Ja się zastanawiam nad zakupami miałam zacząć szaleć od stycznia bo w grudniu jednak dużo wydatków, święta... Ale nie wiem czy się powstrzymam, te promocje tak kuszą! Tylko nie wiem czy ryzykować i czy płeć się sprawdzi z tym co dziś usłyszałamTe usługowe ja wystawiam (pozostałe są automatycznie wystawiane przez program), bo jeszcze nie jestem na zwolnieniu i właśnie zastanawiam się, jak to rozegrać. Prawdopodobnie wejdzie właśnie opcja z zatrudnieniem kogoś
Fajne macie te bobaski na zdjęciach Ja dzisiaj byłam na prywatnej wizycie i na ekranie w trakcie badania wszystko pięknie widziałam, a po wyjściu z gabinetu jak spojrzałam na zdjęcie, to wyglądało jak pusty pęcherzyk z niewyraźnym obrysem dziecka Trochę szkoda, bo jednak fajnie mieć takie rzeczy na pamiątkę i też chciałam, żeby mąż mógł zobaczyć, a tu lipa...
Zapisałam się na prenatalne na 14 grudnia To już niedługo i w końcu będę mogła odetchnąć z ulgą, chociaż już od kilku dni czuję spokój.
Zaczęłam sobie też przeglądać różne wyprawkowe rzeczy, bo to takie przyjemne I mam pytanie - zbliża się black friday, więc pewnie będzie sporo promocji. Planujecie jakieś zakupy? Jak macie coś na oku, to możecie się podzielić Wiem, że to jeszcze wcześnie, ale jak będą fajne obniżki to aż żal nie skorzystać.
reklama
dla mnie jeszcze za wcześnie na zakupy. Planowałam kupić ekspress do kawy na black Friday, ale mnie teraz odrzuca, a mężowi gastolog zabronił na dłuższy czas, więc nici z zakupówTe usługowe ja wystawiam (pozostałe są automatycznie wystawiane przez program), bo jeszcze nie jestem na zwolnieniu i właśnie zastanawiam się, jak to rozegrać. Prawdopodobnie wejdzie właśnie opcja z zatrudnieniem kogoś