reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mi delikatnie jest niedobrze. Nos wyczulony bardzo mocno ma zapachu, nawet czułam jak gniją liście pod blokiem. :p bolące, nabrzmiałe piersi (dzięki losie za mieseczke A!), I zapaaaaaaarcia. Spać mi się też chce, dzisiaj kołdra była bardzo ciężka.

reklama
Ja kreseczki zobaczyłam wczoraj. Jestem już na majowej grupie, ale termin wg OM mam 1.06 i łatwiej mi będzie z dziewczynami, które dopiero zaczynaja ;) jutro idę na pierwszą betę. Mam za chwilę 30 lat, to moja pierwsza ciąża 🤩
Hejka , gratulacje! :):) też mam termin na 1czerwca :) 12 października wybije 7tc , wtedy mam umówiona wizytę u ginekologa I powinno już słychać bicie serduszka ! Jak u Ciebie? :)

Mi delikatnie jest niedobrze. Nos wyczulony bardzo mocno ma zapachu, nawet czułam jak gniją liście pod blokiem. :p bolące, nabrzmiałe piersi (dzięki losie za mieseczke A!), I zapaaaaaaarcia. Spać mi się też chce, dzisiaj kołdra była bardzo ciężka.
co ja mam powiedzieć z miseczką D, a teraz to chyba rozmiar większe 😆 czuję się jakbym conamniej melony w staniku nosiła 😆

Dziś mam 28 dc. Cykle mam dość rozjechane bo od 27/28 do 35/36 dni. Podejrzewam że ten byłby z tych krótkich skoro już wczoraj miałam pozytywne testy.
A wizytę u gina mam na 15 listopada, ale będę przyspieszać, bo jak się umawiałam to z myślą o cytologii, a nie o ciąży jeszcze. Po prostu nie sądziłam że się uda w tym cyklu. [emoji16]
To moja 3 ciąża i dwie poprzednie przeżyłam bez bety. A teraz właściwie to nie wiem czy miałabym możliwość podjechać później przyrost sprawdzić. Pogadam z moją lekarką rodzinną, to fajna babka, na pewno mi doradzi co i jak. [emoji3526]
A ile jesteś juz po terminie? Mysle ze jesli jestes blizej wizyty u ginekologa to raczej poczekaj aż lekarz Ci to zleci. :)
Jesli to sa początki to zdecydowanie ale to ja bym wolala zbadać, a decyzja należy do Ciebie [emoji4]

Hej kochane!
Jestem strasznie senna. Chce mi się spać i najlepiej nic bym nie robiła. Spała i jadła. No i chyba mam coraz silniejsze zawroty głowy, ale zyje!
A jak Wy dzisiaj sie czujecie? 😍
Ja ogólnie dzisiaj czuje się ok, troszkę zmęczona tylko jestem, ale mam tak często 😜
Czy bierzecie już jakieś witaminy ciążowe? Co polecacie?
Do śniadania jem Pueria Uno 😉

reklama
Do góry