Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja myślałam że to jakaś aplikacjaostatnia miesiączka.
No to masz to samo co ja oby teraz nam się udało ja mam wg om na 13 czerwca termin mi we poronionej ciąży tak samo dwa dni po terminie wyszła blada a teraz 3 dni przed już mocną kreskamam identyczną sytuację. Zwłaszcza że w 23 dc plamiłam na rozowo. Jestem juz po jednym poronieniu i nie wiem co mam robić ale liczę że bedzie dobrze
termin z om wychodzi mi na 16.06 ale gwarancji nie mam że zaraz jeszcze @ nie dostane. na dodatek cały ten cykl robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny ?!?
a tu dwa dni przed spodziewaną @ bach takie coś i to wielka krecha. Przy pierwszej ciąży (poronienie) kreska była bladziusieńka po dwóch dniach spoznienia, a tu jakas anomalia, że przed i całkiem mocna. Trzymajcie kciuki dziewczyny...
No bardzo szybko a mówią żeby nie robić testów przed miesiączką bo człowiek nawet by nie wiedział że biochema wyłapał ale my takie niecierpliwemi lekka kreska wyszła już w środę a termin @ miałam na sobotę w czwartek 2 dni przed już była taka jak na zdjęciu, a w sobotę dopiero beta 89 w dniu @, więc testy jakoś szybko u mnie wyłapały
Hej ja po wizycie plamienie prawie ustało u mnie ale co według OM dzisiaj jest 6t ale pecherxyka nie widać. No jakis mały punkt który może być pęcherzykiem w przyszłości. Stwierdził że musimy wykluczyć ciaze pozamaciczna dlatego betę dzisiaj i w czwartek mam zrobić i w piątek znowu do niego z wynikami. Pocieszył mnie ze tak się zdarza ze coaza poprostu może być młodsza i wolniej się rozwijać. Jak ja się strasznie boje masakra
No ostatnio stres jest ze mną codziennie masakra jeśli wszystko sie uda i będzie wszystko dobrze to teraz zażartuje zwby nie było ale chyba klapsa dam temu dzieciakowi ze mało o zawal mnie na początku nie doprowadziłPamiętaj że stres blokuje cały organizm postaraj się jakoś wyciszyc
witaj w klubie mam prawie tak jak Ty. Widać u mnie tylko pęcherzyk ciążowy, czyli jestem ok 3t, a według OM powinnam być w 6t. Też bardzo się boję, bo na kolejne USG mam iść dopiero za 2-3 tygodnie. Tak bardzo będzie mi się ten czas dłużyłHej ja po wizycie plamienie prawie ustało u mnie ale co według OM dzisiaj jest 6t ale pecherxyka nie widać. No jakis mały punkt który może być pęcherzykiem w przyszłości. Stwierdził że musimy wykluczyć ciaze pozamaciczna dlatego betę dzisiaj i w czwartek mam zrobić i w piątek znowu do niego z wynikami. Pocieszył mnie ze tak się zdarza ze coaza poprostu może być młodsza i wolniej się rozwijać. Jak ja się strasznie boje masakra
To nie dobrze stres Ci nie pomoże w ciąży ... Musisz myśleć że będzie co ma byćNo ostatnio stres jest ze mną codziennie masakra jeśli wszystko sie uda i będzie wszystko dobrze to teraz zażartuje zwby nie było ale chyba klapsa dam temu dzieciakowi ze mało o zawal mnie na początku nie doprowadził