reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Mi delikatnie jest niedobrze. Nos wyczulony bardzo mocno ma zapachu, nawet czułam jak gniją liście pod blokiem. :p bolące, nabrzmiałe piersi (dzięki losie za mieseczke A!), I zapaaaaaaarcia. Spać mi się też chce, dzisiaj kołdra była bardzo ciężka.

reklama
Ja kreseczki zobaczyłam wczoraj. Jestem już na majowej grupie, ale termin wg OM mam 1.06 i łatwiej mi będzie z dziewczynami, które dopiero zaczynaja ;) jutro idę na pierwszą betę. Mam za chwilę 30 lat, to moja pierwsza ciąża 🤩
Hejka , gratulacje! :):) też mam termin na 1czerwca :) 12 października wybije 7tc , wtedy mam umówiona wizytę u ginekologa I powinno już słychać bicie serduszka ! Jak u Ciebie? :)

Mi delikatnie jest niedobrze. Nos wyczulony bardzo mocno ma zapachu, nawet czułam jak gniją liście pod blokiem. :p bolące, nabrzmiałe piersi (dzięki losie za mieseczke A!), I zapaaaaaaarcia. Spać mi się też chce, dzisiaj kołdra była bardzo ciężka.
co ja mam powiedzieć z miseczką D, a teraz to chyba rozmiar większe 😆 czuję się jakbym conamniej melony w staniku nosiła 😆

Dziś mam 28 dc. Cykle mam dość rozjechane bo od 27/28 do 35/36 dni. Podejrzewam że ten byłby z tych krótkich skoro już wczoraj miałam pozytywne testy.
A wizytę u gina mam na 15 listopada, ale będę przyspieszać, bo jak się umawiałam to z myślą o cytologii, a nie o ciąży jeszcze. Po prostu nie sądziłam że się uda w tym cyklu. [emoji16]
To moja 3 ciąża i dwie poprzednie przeżyłam bez bety. A teraz właściwie to nie wiem czy miałabym możliwość podjechać później przyrost sprawdzić. Pogadam z moją lekarką rodzinną, to fajna babka, na pewno mi doradzi co i jak. [emoji3526]
A ile jesteś juz po terminie? Mysle ze jesli jestes blizej wizyty u ginekologa to raczej poczekaj aż lekarz Ci to zleci. :)
Jesli to sa początki to zdecydowanie ale to ja bym wolala zbadać, a decyzja należy do Ciebie [emoji4]

Hej kochane!
Jestem strasznie senna. Chce mi się spać i najlepiej nic bym nie robiła. Spała i jadła. No i chyba mam coraz silniejsze zawroty głowy, ale zyje!
A jak Wy dzisiaj sie czujecie? 😍
Ja ogólnie dzisiaj czuje się ok, troszkę zmęczona tylko jestem, ale mam tak często 😜
Czy bierzecie już jakieś witaminy ciążowe? Co polecacie?
Do śniadania jem Pueria Uno 😉

reklama
Do góry