reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
mi lekka kreska wyszła już w środę a termin @ miałam na sobotę 😱 w czwartek 2 dni przed już była taka jak na zdjęciu, a w sobotę dopiero beta 89 w dniu @, więc testy jakoś szybko u mnie wyłapały
właśnie ja też wstawiłam zdjęcie testu to jest 2 dni przed @. wyszedł kurcze mocny. mam nadzieje ze to dobrze wrozy. dzisiaj rejestracja na potwierdzenie i może też się na betę skuszę, ale nie miałam zaleceń przy poprzedniej ciąży.

Hej kochane!
Jestem strasznie senna. Chce mi się spać i najlepiej nic bym nie robiła. Spała i jadła. No i chyba mam coraz silniejsze zawroty głowy, ale zyje!
A jak Wy dzisiaj sie czujecie? 😍
mam tak samo, spanie spanie i spanie. I to u mnie w każdej ciąży był pierwszy objaw 😉 mdłości nie miałam w żadnej z dwóch i liczę na łaskawość i w tej 😄 ale jest jeszcze czas na to, żeby się zaczęły 🙈

mam identyczną sytuację. Zwłaszcza że w 23 dc plamiłam na rozowo. Jestem juz po jednym poronieniu i nie wiem co mam robić :D ale liczę że bedzie dobrze :D

termin z om wychodzi mi na 16.06 ale gwarancji nie mam że zaraz jeszcze @ nie dostane. na dodatek cały ten cykl robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny ?!?
a tu dwa dni przed spodziewaną @ bach takie coś i to wielka krecha. Przy pierwszej ciąży (poronienie) kreska była bladziusieńka po dwóch dniach spoznienia, a tu jakas anomalia, że przed i całkiem mocna. Trzymajcie kciuki dziewczyny...

Super 😉 masz termin porodu w urodziny mojego narzeczonego 🤭
Mi też żaden z testów owulacyjnych nie wyszedł pozytywnie w okresie owulacji, po czym następny miesiąc robiłam od @ do @ i także żaden nie był pozytywny.

Ja z kolei od wczoraj czuje się zupełnie normalnie, jakbym w ciazy nie była, czasem małe wzdęcie. Dzisiaj o 18.30 mam wizytę ale to bardziej po leki, pewnie zrobi usg, jak bedzie wszystko ok to powinien być mały pęcherzyk.

reklama
Zresztą dzisiaj z rana tak mnie wkurzyli w pracy, a że wczoraj nadgoniłam sobie z robotą po godzinach pracy, to dzisiaj z tych nerwow w czasie pracy wyszorowałam lodówke, a teraz biorę się za piekarnik [emoji28]

Do góry