reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Miałam dokładnie tak samo, biel vizira, nawet miałam lekkie plamienie wieczorem i mówię zaraz pewnie będzie @. Kilka dni później wracałam z pracy jakaś taka nie ja i mówię Aaa wejdę do rosmanna i sprawdzę bo coś się dziwnie czuje i wyczułam 😉😁
ja mniej więcej dwa tygodnie temu byłam na antybiotyku, bo byłam chora, w nocy jak szłam do łazienki to zaliczyłam glebę i wstać nie mogłam przez 10 minut, przez parę dni wszystko mnie przez to bolało, byłam u trychologa na mezoterapii igłowej głowy i miałam iść na kolejny zabieg i musiałam odwołać, niby w dni płodne wg kalendarza musiałam wyjechać na tydzień sama. Także w tym miesiącu wszystko wskazywało na to, że nic się nie uda, a tu proszę 😁

reklama
Obecnie nie, ale miałam takie schizy tydzień temu jakoś, latałam do łazienki co chwilkę żeby sprawdzić czy czasami coś mi tam nie leci. Teraz często też chodzę bo ciagle chce mi się sikać 🤷🏼‍♀️
ja mam teraz tak, że latam co chwilę siku i aż zapytałam dziś lekarza czy to normalne na tak wczesnym etapie to podobno jak najbardziej jest to normalne, ale też mam tak, że patrzę za każdym razem czy nie krwawię czy coś, bo zdarzyło mi się tak dwa dni pod rząd, że miałam delikatne, jednorazowe plamienie, ale dosłownie po kropelce.

Czyli 4 dni po spodziewanej miesiączce :) mi wyszedł już 3 dni temu test a jestem 2 dni przed miesiączką to już wogole jakaś anomalia xD zrobiłam test dla picu i patrzę a tam druga kreska i byłam w szoku ale teraz boje się że dostanę okres i po ciąży :(
mam identyczną sytuację. Zwłaszcza że w 23 dc plamiłam na rozowo. Jestem juz po jednym poronieniu i nie wiem co mam robić :D ale liczę że bedzie dobrze :D

termin z om wychodzi mi na 16.06 ale gwarancji nie mam że zaraz jeszcze @ nie dostane. na dodatek cały ten cykl robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny ?!?
a tu dwa dni przed spodziewaną @ bach takie coś i to wielka krecha. Przy pierwszej ciąży (poronienie) kreska była bladziusieńka po dwóch dniach spoznienia, a tu jakas anomalia, że przed i całkiem mocna. Trzymajcie kciuki dziewczyny...

Załączniki

• IMG_1892.jpg
    IMG_1892.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 66
Dzień dobry wszystkim! Jak mija Wam poranek? Ja właśnie wysłałam syna do przedszkola i z córką zajadamy śniadanie. Mam dziś wizytę u lekarza rodzinnego, bo mam dostać skierowanie na badanie hormonów tarczycy i tak się zastanawiam czy bety też nie zrobić przy okazji. [emoji848] Nigdy nie robiłam i nie wiem czy to mi czasem więcej stresu nie przysporzy.

mam identyczną sytuację. Zwłaszcza że w 23 dc plamiłam na rozowo. Jestem juz po jednym poronieniu i nie wiem co mam robić :D ale liczę że bedzie dobrze :D

termin z om wychodzi mi na 16.06 ale gwarancji nie mam że zaraz jeszcze @ nie dostane. na dodatek cały ten cykl robiłam testy owu i żaden nie wyszedł pozytywny ?!?
a tu dwa dni przed spodziewaną @ bach takie coś i to wielka krecha. Przy pierwszej ciąży (poronienie) kreska była bladziusieńka po dwóch dniach spoznienia, a tu jakas anomalia, że przed i całkiem mocna. Trzymajcie kciuki dziewczyny...
trzymam kciuki i tak się cieszę, że nam się razem udało. I terminy mamy podobne, a 16.06 miałam termin z pierwsza córką, ale urodziła się 14.06. Czerwiec to dla mnie symbol szczescia 😉😊

Dzień dobry wszystkim! Jak mija Wam poranek? Ja właśnie wysłałam syna do przedszkola i z córką zajadamy śniadanie. Mam dziś wizytę u lekarza rodzinnego, bo mam dostać skierowanie na badanie hormonów tarczycy i tak się zastanawiam czy bety też nie zrobić przy okazji. [emoji848] Nigdy nie robiłam i nie wiem czy to mi czasem więcej stresu nie przysporzy.
A ile jesteś juz po terminie? Mysle ze jesli jestes blizej wizyty u ginekologa to raczej poczekaj aż lekarz Ci to zleci. :)
Jesli to sa początki to zdecydowanie ale to ja bym wolala zbadać, a decyzja należy do Ciebie 😊

reklama
Hej kochane!
Jestem strasznie senna. Chce mi się spać i najlepiej nic bym nie robiła. Spała i jadła. No i chyba mam coraz silniejsze zawroty głowy, ale zyje!
A jak Wy dzisiaj sie czujecie? 😍

Do góry