reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

reklama
Dodam ze plamie na brązowo...
Ja też miałam wczoraj brązowy papier przy podcieraniu i jakieś glutki dzisiaj też jednego glutka koloru miodowego byłam wczoraj na IP i dzisiaj u ginekologa i nie widzi krwawienia ale w macicy też nic nie ma ... Według om 5 tydzień ale ja miałam owulację koło 19 -21 wrzesień więc może tak być że jest młodziutka ciąża :) betę też mam niska ale liczy się przyrost a nie sama wartość :) więc trzeba być dobrej myśli i uzbroić się w cierpliwość 😊

miałaś okres 6 września, 5t ciąży i na USG widać już coś u Ciebie?
Nie nic nie widać nawet pęcherzyka nie ma :) ale jak mówię ja miałam owulacje ok 21 :) więc ma prawo być za wcześnie :) ale martwią mnie kłujące jajniki i to brązowe wczorajsze coś :( jedna ciążę już poroniłam dlatego wczoraj leciałam na IP . Dzisiaj robiłam betę i teraz muszę wytrzymać do środy i spr przyrost to jest niby najważniejsze :)

reklama
mam identyczny wynik i identyczny dzien ciąży i dla mnie to super wynik i się cieszę 🤷‍♀️ sprawdzam i jak w pierwszej donoszonej ciąży w 4+3 miałam 500, więc bardzo podobnie. Ważniejszy jest przyrost, ja dwa dni temu miałam zaledwie 89 a dzisiaj 263

Do góry