reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
Jezeli Cie to uspokoi, to mnie piersi od początku prawie nie bolą [emoji4] w zeszły wtorek powinnam dostać okres, beta w czwartek wyszla 271 , 2 dni pozniej super przyrost. Nie zamatwiaj sie na zapas i poczekaj na drugi wynik bety [emoji4]

reklama
Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
Nie jest slaba. Jak na 3 dni spóźnienia jest dobra:) Ja jestem dzien po i mam 135. Takze zbadaj sobie przyrost i wtedy można ocenić czy jest w porzadku, nie nakręcaj się nie potrzebnie. Jest w porządku 🥰

Jaka słaba.... Nie wiem, który to dzień cyklu, ale ja z takiej bety w 4+1 chyba mam 2.5 latka. Moja beta z końcówki 3 tygodnia to ponad 70.

@KasiaS93 bardzo mi przykro.

Ja w pracy mam trudna sytuacje bo zaszłam na próbnej i nie wiem co robić. Wszyscy mówią zebym dbala o wlasny interes a ja bede sie z tym zle czuła... 😒 ale moga tez nieprzedluzyc i dopiero.. Musze pomyslec. 🙄
A rodzina juz wie, pierwsza ciaza wiec sie powstrzymać nie mogliśmy.
Do kiedy masz próbną? Zależy do kiedy chcesz pracować.

Jaka słaba.... Nie wiem, który to dzień cyklu, ale ja z takiej bety w 4+1 chyba mam 2.5 latka. Moja beta z końcówki 3 tygodnia to ponad 70.

Okres mialam 5 września wiec wiec wychodzi że akutalnie 4t+2d a tu moje wyniki....

Załączniki

• Screenshot_2021-10-04-15-55-47-640_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-04-15-55-47-640_com.android.chrome.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry