reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2022

Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
Jezeli Cie to uspokoi, to mnie piersi od początku prawie nie bolą [emoji4] w zeszły wtorek powinnam dostać okres, beta w czwartek wyszla 271 , 2 dni pozniej super przyrost. Nie zamatwiaj sie na zapas i poczekaj na drugi wynik bety [emoji4]

reklama
Dziewczyny dzisiaj miała 3 dzień jak mam dostać okres zrobiłam badania bthcg wyszło 269 domyślałam sie że mogę być w ciąży to mój 8 cykl starań jestem już po jednej ciąży biochemicznej i obawiam sie ze ta również sie tak skończy tym bardziej że ból piersi sie zmniejszył i ta bt jak na 4 tydzień słaba...
Nie jest slaba. Jak na 3 dni spóźnienia jest dobra:) Ja jestem dzien po i mam 135. Takze zbadaj sobie przyrost i wtedy można ocenić czy jest w porzadku, nie nakręcaj się nie potrzebnie. Jest w porządku 🥰

Jaka słaba.... Nie wiem, który to dzień cyklu, ale ja z takiej bety w 4+1 chyba mam 2.5 latka. Moja beta z końcówki 3 tygodnia to ponad 70.

@KasiaS93 bardzo mi przykro.

Ja w pracy mam trudna sytuacje bo zaszłam na próbnej i nie wiem co robić. Wszyscy mówią zebym dbala o wlasny interes a ja bede sie z tym zle czuła... 😒 ale moga tez nieprzedluzyc i dopiero.. Musze pomyslec. 🙄
A rodzina juz wie, pierwsza ciaza wiec sie powstrzymać nie mogliśmy.
Do kiedy masz próbną? Zależy do kiedy chcesz pracować.

Jaka słaba.... Nie wiem, który to dzień cyklu, ale ja z takiej bety w 4+1 chyba mam 2.5 latka. Moja beta z końcówki 3 tygodnia to ponad 70.

Okres mialam 5 września wiec wiec wychodzi że akutalnie 4t+2d a tu moje wyniki....

Załączniki

• Screenshot_2021-10-04-15-55-47-640_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-04-15-55-47-640_com.android.chrome.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry