Klaudia126
Fanka BB :)
może uda się coś zobaczyć myślę, że to może być także kwestia lepszego sprzętu USGKurcze, to ja muszę sobie w głowie poprzestawiać, że nic w piątek mogę nie zobaczyć :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może uda się coś zobaczyć myślę, że to może być także kwestia lepszego sprzętu USGKurcze, to ja muszę sobie w głowie poprzestawiać, że nic w piątek mogę nie zobaczyć :/
Ja też miałam wczoraj brązowy papier przy podcieraniu i jakieś glutki dzisiaj też jednego glutka koloru miodowego byłam wczoraj na IP i dzisiaj u ginekologa i nie widzi krwawienia ale w macicy też nic nie ma ... Według om 5 tydzień ale ja miałam owulację koło 19 -21 wrzesień więc może tak być że jest młodziutka ciąża betę też mam niska ale liczy się przyrost a nie sama wartość więc trzeba być dobrej myśli i uzbroić się w cierpliwośćDodam ze plamie na brązowo...
Sprzęt USG nie ma tutaj nic do rzeczy wiem ciąży się liczymoże uda się coś zobaczyć myślę, że to może być także kwestia lepszego sprzętu USG
miałaś okres 6 września, 5t ciąży i na USG widać już coś u Ciebie?Ja okres miałam 6 września
ja podejrzewam, że do zapłodnienia u mnie doszło 11-14 września czyli chwilkę wcześniej niż u Ciebie była owulacja i tylko pęcherzyk ciążowy widać na USGJa okres miałam 6 września
Nie nic nie widać nawet pęcherzyka nie ma ale jak mówię ja miałam owulacje ok 21 więc ma prawo być za wcześnie ale martwią mnie kłujące jajniki i to brązowe wczorajsze coś jedna ciążę już poroniłam dlatego wczoraj leciałam na IP . Dzisiaj robiłam betę i teraz muszę wytrzymać do środy i spr przyrost to jest niby najważniejszemiałaś okres 6 września, 5t ciąży i na USG widać już coś u Ciebie?