reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
A ja właśnie zapomniałam zapytać, czy któraś też ma termin na 16.06? 😊

Też miałyscie tak że mogłyście wybrać sobie zdjęcie, które chcecie wydrukować? Mi pokazali 22 zdjęcia i mogłam wybrać jedno albo dopłacić 10£ i dostać link do pobrania tej reszty. Nie spotkałam się wcześniej z czymś takim, ale fajna opcja😊

Albo mi się wydaje, albo wczoraj większość z nas miała gorszy dzień i większe mdłości niż dzisiaj 😅 Ja dzisiaj (o dziwo!) zwymiotowałam tylko 2 razy, więc sukces ogromny 💪 Wczoraj za to był hardcore, porcelana to było moje drugie imię 😂 Mdli mnie nadal, nic mi nie smakuje i wszystko mnie obrzydza 🤮 Wymyśliłam sobie teraz, że zjadłabym frytki takie domowe, ale mojemu nie chce się bawić z frytownicą i mówi, że jutro mi zrobi... Jak żyć 😭 No cóż, mam nadzieję, że do jutra mi się nie odmieni zachcianka 🙈
Co do ubrań ciążowych, to ja takowych nie mam, i trochę boję się kupować, bo po stracie cały czas jest we mnie taki mega strach, że coś się może wydarzyć 😑 Wiem, że to błędne myślenie, ale ogólnie ja mam bardzo nerwowy charakter, i ciężko mi to pokonać, chociaż walczę dzielnie 🥴

Ja miałam 970 na początku 5 tygodnia tydzień po terminie miesiączki mniej więcej także mysle że jest ok ale progesteron tego dnia miałam 19, po tygodni spadł do 15 i to zmartwilo lekarza. Ale miałam plamienia. Mimo wszystko dobrze że jutro zadasz proga, zobaczymy czy podrośnie, A bierzesz jakieś leki ?
Powiedział ze to początek i powinno się rozkręcić, jutro jadę na powtórkę. Mam do niego dzwonić z wynikami. Właśnie progesteron niski a beta dość wysoka jak na ten tydzien...

Jestem zakochana hihi :p

Załączniki

• IMG_20201102_180458.jpg
    IMG_20201102_180458.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20201102_180452.jpg
    IMG_20201102_180452.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Ja miałam 970 na początku 5 tygodnia tydzień po terminie miesiączki mniej więcej także mysle że jest ok ale progesteron tego dnia miałam 19, po tygodni spadł do 15 i to zmartwilo lekarza. Ale miałam plamienia. Mimo wszystko dobrze że jutro zadasz proga, zobaczymy czy podrośnie, A bierzesz jakieś leki ?
Nie biore nic, i nie mogę sobie miejsca znaleźć, do jutro chyba oszaleje:( żadnych bólów brzucha ani plamien nie mam.

Do góry