Ja w pierwszej ciąży próbowałam kilka rzeczy i najlepiej podpasował mi jakiś balsam z musteliWybralyscie juz jakas pielegnacje do ciala? Macie jakies sprawdzone produkty na cellulit ktore mozna stosowac w ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży próbowałam kilka rzeczy i najlepiej podpasował mi jakiś balsam z musteliWybralyscie juz jakas pielegnacje do ciala? Macie jakies sprawdzone produkty na cellulit ktore mozna stosowac w ciazy?
Ja prawie tak samo 3 czerwiec i 5+1Ja też mam 4 czerwiec i mam 5+1
Mam taką nadzieję....Melduje się fanka HP [emoji41]A bo tam taki sajgon [emoji14] nie chciałam jak Filip z konopi wyskoczyć z tym pozytywnym testem skoro od dawna nic nie pisałam [emoji854][emoji6]
A Ty też dołączasz??
Czytałam że jest to objaw ciążyMam taką nadzieję....
@w niedzielę
Od 2 dni metaliczny posmak w ustach mam, nie wiem czy to objaw
Mam taką nadzieję....
@w niedzielę
Od 2 dni metaliczny posmak w ustach mam, nie wiem czy to objaw
Kiedy będziesz testować?Ja mam może nie metaliczny, ale taki kapeć, non stop. Mało piłam, wręcz 2 szklankij dziennie, bo nie szło więcej, to teraz po 3 litry. Niedobrze mi jak cholerka, do tego ból okresowy, ból jajników na zmianę i kłucie w podbrzuszu...
W 2 poprzednich niemiałam chyba tegoCzytałam że jest to objaw ciąży
Kiedy będziesz testować? [emoji16]