reklama
Niesia90
Fanka BB :)
Ja bym chciała w miarę szybko bo zbliża się stresujący czas w pracyDziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
Sama nie wiem, myślę że może po pierwszych prenatalnych ja co prawda mam pracę zdalną cały czas, ale jednak w pracy trzeba się skupić i wysiedzieć 8h [emoji16] zobaczymy co też powie moja ginka. A Ty?Dziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
joszka
dobrze, ze to nie był PanAriszka superrrr!!!
hahah jezu jaka jestem zakrecona. mialam teleporade z enel medu, bo chcialam poprosic o skierowanie na te wszystkie badania. pani przemila mi na koniec zyczyla "powodzenia w ciazy" a jej na to "nawzajem"
joszka
Ja bym chciała pracować do końca roku, bo zawsze od listopada do końca kwietnia jest najwięcej roboty i stresu. Akurat jestem w dobrej sytuacji bo zastępuję moją kierowniczkę, której niedawno skończył sie macierzyński i teraz odbiera sobie urlop wypoczynkowy więc w listopadzie wróci i będą 2 miesiące na przekazanie obowiązków
Mała.czarna
CzekamyJa właśnie czekam na drugi wynik bety. Jestem dobrej myśli, liczę że będzie powyżej 100
Mała.czarna
Ja jestej od dzis. Mam cieza fizycznie praceDziewczyny od kiedy planujecie iść na L4?
Dzej.zi
Ja ogolnie jestem w trochę skomplikowanej sytuacji. Ogólnie pracuje jako kosmetolog, mam umowę zlecenie ale pracuje kiedy chce, w jakich godzinach chce i ile chce. Dodatkowo jestem na studiach dziennych. Nic mi się generalnie nie należy gdy zajdę w ciążę, ale tym się nie martwię. Chciałabym te studia skończyć ale jestem na pielęgniarstwie i za duże ryzyko że względu na covida oraz ilsc godzin jaka mnie tam czeka. Raczejj z nich zrezygnuje lub wezmę dziekankę bo to tak tylko dodatkowo robię. Ale oszaleje rezygnując ze wszystkiego i siedzieć w domu, chociaż narzeczony uparty ze powinnam. [emoji2368] Czekam do pierwszej wizyty i będziemy podejmwoac jakieś decyzje
Sama nie wiem, myślę że może po pierwszych prenatalnych ja co prawda mam pracę zdalną cały czas, ale jednak w pracy trzeba się skupić i wysiedzieć 8h [emoji16] zobaczymy co też powie moja ginka. A Ty?
Mała.czarna
Kochane jestem po wizycie! Pecherzyk jest ❤ Ogolnie wszystko wyglada ok, mam komplet badan do zrobienia, luteine, jestem juz na zwolnieniu wiec ja i kropka bedziemy odpoczywac ❤ Jestem dobrej mysli! Za tydz kolejne usg
reklama
Niesia90
Cudownie oby tak dalej! Trzymam kciukiKochane jestem po wizycie! Pecherzyk jest ❤ Ogolnie wszystko wyglada ok, mam komplet badan do zrobienia, luteine, jestem juz na zwolnieniu wiec ja i kropka bedziemy odpoczywac ❤ Jestem dobrej mysli! Za tydz kolejne usg