reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

My mamy wózek ,łóżeczko ,ubranka , pościel ,Bujaczek ,a resztę rzeczy kupimy myślę w kwietniu . Nie możesz myśleć , że coś się złego stanie . Ciesz się obecna ciążą i kompletowaniem wyprawki . Ja chyba przesadziłam w ubrankami 😂 coś wpadnie w oko to pewnie znowu kupie 😂 ale mąż nic nie mówi , więc szaleństwa ciąg dalszy
No właśnie chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ta ciąża, bo od początku ciągle stres. Ostatnio pojechałam kupić kilka ubranek do Tesco bo Kubie ich rzeczy a było 30 % a narzeczony, że on rozumie ale to jeszcze za szybko 🤷
Ogólnie mamy wózek po starszym synku i leżaczek bujaczek i wory ubrań, trzeba przejrzeć.
Kupiłam w końcu kilka ubranek, wydrę szumiąca ze smyka i kupiliśmy już jakiś czas temu łóżeczko roba, mniejsze niż tradycyjne łóżeczko a funkcja dostawki i kołyski 🙂

reklama
Czesc, ja z Krk:)
Fajnie:) Wiesz już w którym szpitalu chcesz rodzic? Bo ja wciąż nie wiem jak wybrać.
No właśnie chciałabym się w końcu zacząć cieszyć ta ciąża, bo od początku ciągle stres. Ostatnio pojechałam kupić kilka ubranek do Tesco bo Kubie ich rzeczy a było 30 % a narzeczony, że on rozumie ale to jeszcze za szybko 🤷
Ogólnie mamy wózek po starszym synku i leżaczek bujaczek i wory ubrań, trzeba przejrzeć.
Kupiłam w końcu kilka ubranek, wydrę szumiąca ze smyka i kupiliśmy już jakiś czas temu łóżeczko roba, mniejsze niż tradycyjne łóżeczko a funkcja dostawki i kołyski 🙂
właśnie zastanawiam się nad dostawką, czy komuś takie rozwiązanie się sprawdzało? Bo w teorii to brzmi super. Znajoma polecała chicco next2 me, ale trochę mi nie wpada w estetykę.

Fajnie:) Wiesz już w którym szpitalu chcesz rodzic? Bo ja wciąż nie wiem jak wybrać.
właśnie zastanawiam się nad dostawką, czy komuś takie rozwiązanie się sprawdzało? Bo w teorii to brzmi super. Znajoma polecała chicco next2 me, ale trochę mi nie wpada w estetykę.
My kupiliśmy łóżeczko roba, wygląda jak normalne łóżeczko, koleżanka rodziła rok temu i jest mega zadowolona dlatego kupiliśmy, zobaczymy jak się sprawdzi. Coś takiego jak na zdjęciu

Załączniki

• received_4921896121214968.jpeg
    received_4921896121214968.jpeg
    200,8 KB · Wyświetleń: 68
My kupiliśmy łóżeczko roba, wygląda jak normalne łóżeczko, koleżanka rodziła rok temu i jest mega zadowolona dlatego kupiliśmy, zobaczymy jak się sprawdzi. Coś takiego jak na zdjęciu
Mamy mało miejsca w naszym pokoju, a to.lozeczko jest mobilne bo ma dołączone też kółka więc myślę za co najmniej na pół roku będzie okej

Ja mialam przy córce dostawkę lionelo theo o byłam mega zadowolona. Spędziła w niej 8 miesięcy. Mialam ja pod ręką co było super przy nocnym kp. Lozeczko nie weszłoby obok mojego lozka w sypialni niestety

Ja chyba też sobie takie kupię . Kupiliśmy normalne , ale jak postawimy koło siebie to nie wiem jak z łóżka wyjdę ...a tak zawsze trochę więcej swobody w pokoju
Polecam.kuoic na allegro bo oryginalne kosztuje 1000 zł a na allegro z wystawy niecałe 500zl. Dodatkowo w wyposażeniu jest to wszystko co na zdjęciu. Czyli pościel, dwa organizery, baldachim itd🙂

Dziewczyny, ile do tej pory przybralyscie kilogramów ? Bo ja dziś weszłam na wagę i mam +7kg 😭 dramat. Aktualnie dziś 23tc i 2 dni. Mam tą dietę dla cukrzycy w ciąży, przez ostatnie 2 tyg nie nie przybrała a teraz w ciągu tygodnia 1.2 kg 😔 w pierwszej ciąży z synem przytyłam 25kg więc dramat

Dziewczyny, ile do tej pory przybralyscie kilogramów ? Bo ja dziś weszłam na wagę i mam +7kg 😭 dramat. Aktualnie dziś 23tc i 2 dni. Mam tą dietę dla cukrzycy w ciąży, przez ostatnie 2 tyg nie nie przybrała a teraz w ciągu tygodnia 1.2 kg 😔 w pierwszej ciąży z synem przytyłam 25kg więc dramat
Jestem identycznie z tc i identycznie z kg niestety :( i jestem przerażona jak to dalej bedzie

reklama
Jestem identycznie z tc i identycznie z kg niestety :( i jestem przerażona jak to dalej bedzie
Kurcze, masakra drugie tyle na pewno przybędzie. Może bym się tak nie stresowala, ale ja ogólnie mam problemy z wagą od tej pierwszej ciąży. Doszła później niedoczynność tarczycy. A ja naprawde nie jem źle, jem dużo warzyw, sałatek, czy emne pieczywo, różne pasty do kanapek robię itd mięsa mało bo nie przepadam, tyle co do obiadu.
Niestety jak będę rodzic orzekrocze 100kg bo zaczynałam z wagą 89.9kg :( a teraz 97😭 co prawda mówią że tej wagi w ogóle po mnie nie widać, no ale jednak te kilogramy są. Ważne, żeby z dzieckiem było wszystko dobrze, ale chcę mi się wyć i mnie to przeraża

Do góry