PragneSyna
Zaangażowana w BB
Hej wszystkim czerwcowym mamusiom dziś zrobiłam test 2 krechy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej wszystkim czerwcowym mamusiom[emoji2] dziś zrobiłam test 2 krechy[emoji2][emoji2]
Witamy CięHej wszystkim czerwcowym mamusiom dziś zrobiłam test 2 krechy
GratulujeHej wszystkim czerwcowym mamusiom dziś zrobiłam test 2 krechy
Ja mam rocznego synaA w ogóle u większości z was to chyba pierwsze dziecko będzie? Czy któraś ma już dzieci?
Hej wszystkim czerwcowym mamusiom[emoji2] dziś zrobiłam test 2 krechy[emoji2][emoji2]
Dziewczyny dawajce szybko te wyniki, bo zrobiłam sobie herbatke z miodem, pomarańczą i goździkami więc mam zacny trunek do oblewania Waszych pięknych wyników [emoji3]
dokładnie kocyk, herbatka, grube skarpeciochy, jedynie przestałam ostatnio palić świeczki bo podobno szkodząMmm herbatka idealna na jesiennie popoludnie pod kocykiem [emoji16]
Łooooo ale mi zrobilas smaka kolezankoDziewczyny dawajce szybko te wyniki, bo zrobiłam sobie herbatke z miodem, pomarańczą i goździkami więc mam zacny trunek do oblewania Waszych pięknych wyników