Grabcia123
Fanka BB :)
Dziewczyny spokojnych i pełnych odpoczynku swiat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj dawaj znac jak po wizycie na pewno wszystko okDzień dobry po świętach
Jak Wam minęły?? Jak się czujecie?? Ktoś dziś wizytuje??
Ja mam dziś wizytę na 11:15 i jak nigdy nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo jakoś z tyłu głowy ciągle się martwię....
Wszystko będzie dobrze trzymam kciukiDzień dobry po świętach
Ja mam dziś wizytę na 11:15 i jak nigdy nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo jakoś z tyłu głowy ciągle się martwię....
Jak na 8 miesiąc 10 kg to małoNataśka wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę. Ja mam jutro rano
Teraz do pracy się szykuje, a po świętach mega leniwa jestem. Już bym mogła siedzieć w domu i odpoczywać. Ostatnio jestem slaba, może za dużo robiłam w święta.
Zwazylam się i przytyłam 10kg! Jest co dźwigać, nogi dokuczają, a wczoraj okropnie krzyż, ale teraz to już tak chyba będzie aż do porodu hehe
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki i czekamy na wiadomościDzień dobry po świętach
U mnie 11kg na plusie. Myślę, że do końca ciąży dobiję do +15kg jak nic.Wlasnie dziewczyny jak z wasza waga??
I drugie pytanie czy wy tez odczuwacie ruchy nizej niz wcześniej? Moj babelek okladal mi zebra wcześniej a teraz tuz nad pepkien czuc przeciaganie i zastanawiam sie czy juz by sie wstawial coraz nizej?
Faktycznie wszystko jest dobrze mała waży 1500, vszyjka ma 4 cm także się cieszęWitaj dawaj znac jak po wizycie na pewno wszystko ok
Ja w sumie przytyłam niecałe 8 kg także tak normalnie chyba, a po świętach też jestem leniwa teraz właśnie wstawilam na rosół i leżęNataśka wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę. Ja mam jutro rano
Teraz do pracy się szykuje, a po świętach mega leniwa jestem. Już bym mogła siedzieć w domu i odpoczywać. Ostatnio jestem slaba, może za dużo robiłam w święta.
Zwazylam się i przytyłam 10kg! Jest co dźwigać, nogi dokuczają, a wczoraj okropnie krzyż, ale teraz to już tak chyba będzie aż do porodu hehe