reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dzień dobry po świętach :)
Jak Wam minęły?? Jak się czujecie?? Ktoś dziś wizytuje?? :)
Ja mam dziś wizytę na 11:15 i jak nigdy nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo jakoś z tyłu głowy ciągle się martwię....

Nataśka wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za wizytę. Ja mam jutro rano :)
Teraz do pracy się szykuje, a po świętach mega leniwa jestem. Już bym mogła siedzieć w domu i odpoczywać. Ostatnio jestem slaba, może za dużo robiłam w święta.
Zwazylam się i przytyłam 10kg! Jest co dźwigać, nogi dokuczają, a wczoraj okropnie krzyż, ale teraz to już tak chyba będzie aż do porodu hehe :)

Teraz do pracy się szykuje, a po świętach mega leniwa jestem. Już bym mogła siedzieć w domu i odpoczywać. Ostatnio jestem slaba, może za dużo robiłam w święta.
Zwazylam się i przytyłam 10kg! Jest co dźwigać, nogi dokuczają, a wczoraj okropnie krzyż, ale teraz to już tak chyba będzie aż do porodu hehe :)
Jak na 8 miesiąc 10 kg to mało :)

Wlasnie dziewczyny jak z wasza waga??
I drugie pytanie czy wy tez odczuwacie ruchy nizej niz wcześniej? Moj babelek okladal mi zebra wcześniej a teraz tuz nad pepkien czuc przeciaganie i zastanawiam sie czy juz by sie wstawial coraz nizej?

Dzień dobry po świętach :)
Jak Wam minęły?? Jak się czujecie?? Ktoś dziś wizytuje?? :)
Ja mam dziś wizytę na 11:15 i jak nigdy nie mogę się doczekać... mam nadzieję, że wszystko jest ok, bo jakoś z tyłu głowy ciągle się martwię....
Wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki i czekamy na wiadomości :)
Wlasnie dziewczyny jak z wasza waga??
I drugie pytanie czy wy tez odczuwacie ruchy nizej niz wcześniej? Moj babelek okladal mi zebra wcześniej a teraz tuz nad pepkien czuc przeciaganie i zastanawiam sie czy juz by sie wstawial coraz nizej?
U mnie 11kg na plusie. Myślę, że do końca ciąży dobiję do +15kg jak nic.
Moja wygodnicka nadal w pozycji pośladkowej. Mam nadzieję, że się dziewczyna ogarnie wkrótce, bo na cc nie mam ochoty. W święta niesamowicie się zaktywowała i rozciąga mi tak brzuch, że aż mnie kresa boli. Ale przynajmniej wiem, że u niej ok ;)

reklama
Ja w sumie przytyłam niecałe 8 kg także tak normalnie chyba, a po świętach też jestem leniwa teraz właśnie wstawilam na rosół i leżę ;)

Do góry