reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

poprzednie usg wskazywało według tego samego lekarza na dziewczynkę a teraz te zdjęcia powyżej są świeże i mówi ten sam ginekolog że chłopiec
963966

reklama
A lekarz mówił to z pewnością czy to tylko jego sugestia? Nie chce dyskutować z jego zdaniem, ale jak dla mnie to jest dziewczynka:))
Na tym z widocznym wyrostkiem mówił, że 99,99% książkowa dziewczynka. I mówi przyjdz za 2 tygodnie bedziesz miala prezent przedswiateczny. Przychodze i słysze, że raczej chłopak. Mówie do niego, że moze to sa opuchniete wargi sromowe czy cos, a on mowi, ze to nie jest czas aby wargi mogly byc opuchniete i na dziewczynke nie powinno byc widac po prostu nic, a tutaj odstaje :O

Załączniki

• chlopiecdziewczynka.jpg
    3,8 MB · Wyświetleń: 90
A lekarz mówił to z pewnością czy to tylko jego sugestia? Nie chce dyskutować z jego zdaniem, ale jak dla mnie to jest dziewczynka:))
Właśnie gdyby mi nie powiedział nic byłoby lepiej, a tak to ja chciałam bardzo chłopca, 2 tygodnie temu stwierdzil ze moge zapomniec o chlopcu bo ksiazkowa dziewczynka i faktycznie na usg tym z wyrostkiem wyglada na dziewczynke, a teraz te najswiezsze usg mowi ze " raczej chlopiec" - dodam ze to lekarz ktory rzekomo sie nigdy nie myli, a u mnie juz sie pomylil w takim razie.

Na tym z widocznym wyrostkiem mówił, że 99,99% książkowa dziewczynka. I mówi przyjdz za 2 tygodnie bedziesz miala prezent przedswiateczny. Przychodze i słysze, że raczej chłopak. Mówie do niego, że moze to sa opuchniete wargi sromowe czy cos, a on mowi, ze to nie jest czas aby wargi mogly byc opuchniete i na dziewczynke nie powinno byc widac po prostu nic, a tutaj odstaje :O
Może to fragment pępowiny tak się pokazał?
Rozumiem, że nastawiłaś się na dziewczynkę... zatem trzymam kciuki żeby lekarz jednak się mylił [emoji16]

szczerze mówiąc nastawiona byłam na chłopca, ale jak powiedział ,że moge zapomniec to przestawiłam myslenie , obecnie jest mi naprawde obojętne, ale jestem rozzłoszczona tym niezdecydowaniem lekarza, uwazam ze lepiej gdyby nic nie mowil, niz tak miesza. Chcialabym wiedziec jak sie zwracac do brzuszka, zamiast mówić " mały człowieczku" :D

szczerze mówiąc nastawiona byłam na chłopca, ale jak powiedział ,że moge zapomniec to przestawiłam myslenie , obecnie jest mi naprawde obojętne, ale jestem rozzłoszczona tym niezdecydowaniem lekarza, uwazam ze lepiej gdyby nic nie mowil, niz tak miesza. Chcialabym wiedziec jak sie zwracac do brzuszka, zamiast mówić " mały człowieczku" :D
Faktycznie najlepiej jak lekarz nie zmienia swoich zeznań w trakcie [emoji39] jeszcze chwila cierpliwości i będziesz wiedziała:) najważniejsze żeby czlowieczek był zdrowy:)) a tak naprawdę pewność dają tylko badania genetyczne, moja panna nie ma chromosomu Y więc już chłopca z niej na pewno nie będzie [emoji16]

Faktycznie najlepiej jak lekarz nie zmienia swoich zeznań w trakcie [emoji39] jeszcze chwila cierpliwości i będziesz wiedziała:) najważniejsze żeby czlowieczek był zdrowy:)) a tak naprawdę pewność dają tylko badania genetyczne, moja panna nie ma chromosomu Y więc już chłopca z niej na pewno nie będzie [emoji16]

Test Pappa wyszedł dobrze i ogólnie na usg wszystko też dobrze, mój mały człowiek jest ruchliwy i nawet chętnie pokazuje co ma między nogami a lekarz zachowuje się jakby wróżył z kart i zapominał o poprzedniej wróżbie :d

Test Pappa wyszedł dobrze i ogólnie na usg wszystko też dobrze, mój mały człowiek jest ruchliwy i nawet chętnie pokazuje co ma między nogami a lekarz zachowuje się jakby wróżył z kart i zapominał o poprzedniej wróżbie :d
Na usg czasem widać różne cuda.. Na naszej grupie jedna osoba ( @Berry90 ) mająca przeświadczenie, że będzie chłopiec - blisko 30 tygodnia usłyszała, że jednak dziewczynka... Po kilku dniach wróciła wersja z chłopcem [emoji16]

reklama
Do góry