reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cieszę się przeogromnie :) Kwasy żółciowe też w normie 3,1 na 0-10. Trzymam kciuki za twoje wyniki :)
U mnie alat 20 (0-35) aspat 10(0-30) niepokoi mnie ze coraz wyzsze..za 2 tyg musze powtórzyć

Po wizycie wszystko ok..szyjka 4 cm synus 1960g ;) na nastepnej wizycie bedziemy pobierac GBS
Co do wagi mam isc do dietetyka po jadlospis i za 2 tyg dzwonic jak moja waga

U mnie alat 20 (0-35) aspat 10(0-30) niepokoi mnie ze coraz wyzsze..za 2 tyg musze powtórzyć

Po wizycie wszystko ok..szyjka 4 cm synus 1960g ;) na nastepnej wizycie bedziemy pobierac GBS
Wyniki masz nadal w normie i oby już się nie zwiększyły :)
Jak super, że z małym dobrze i całe 2 kg :) Pięknie :)
Ale wam zazdroszczę tych wizyt ;)

No i super! A u Ciebie który to tydzień? :)

Grabcia, ja wczoraj miałam 31+4 więc mamy podobne terminy :)
Też wczoraj byłam na wizycie i wysłali mnie do szpitala na ktg. Maluszek się dziwnie ruszał, raczej rozciągał niż kopał i był dużo bardziej spokojniejszy niż zwykle. To zmartwiło położną, a mnie rozbiło, bo zaczęłam się okropnie martwić. Na szczęście wszystko jest w porządku. Prawdopodobnie spał, dopiero wczoraj koło południa zaczął mocniej kopać. A przez ponad 12h praktycznie nic....

Też wczoraj byłam na wizycie i wysłali mnie do szpitala na ktg. Maluszek się dziwnie ruszał, raczej rozciągał niż kopał i był dużo bardziej spokojniejszy niż zwykle. To zmartwiło położną, a mnie rozbiło, bo zaczęłam się okropnie martwić. Na szczęście wszystko jest w porządku. Prawdopodobnie spał, dopiero wczoraj koło południa zaczął mocniej kopać. A przez ponad 12h praktycznie nic....

Maluchy mają już coraz mniej miejsca i te ruchy mogą się nieco różnic. Ja też miałam jeden leniwy dzień, ale na szczescie dziecię się uaktywniło i nie jechałam już na izbę [emoji4]

reklama
Super ze wszystko ok. A jaka waga malucha?

Do góry