reklama
AasiaI
Fanka BB :)
DZIĘKUJĘ!! wzajemnieCzęść Kobiety!! Z okazji naszego święta życzę wam mnóstwa miłości i szczęścia, siły i spełnienia wszystkich marzeń!!!
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny [emoji4]
Wszystkiego dobrego w dniu naszego święta dla Was ⚘[emoji258][emoji2]
@Nataśka - ja również wizyta poniedziałek na 16 odliczam....
Ja też po badaniu glukozy.. piłam cytrynową i nie bylo tak źle. Gorzej było później tak dziwnie w gardle. Pozwolili nam pić wodę.
Jestem ciekawa co powie moja gin bo wyszedł mi wysoki wynik 134 po 2h i czytałam że norma to 140 więc pewnie też dostanę jakieś zalecenia...[emoji848]
Ja też po badaniu glukozy.. piłam cytrynową i nie bylo tak źle. Gorzej było później tak dziwnie w gardle. Pozwolili nam pić wodę.
Jestem ciekawa co powie moja gin bo wyszedł mi wysoki wynik 134 po 2h i czytałam że norma to 140 więc pewnie też dostanę jakieś zalecenia...[emoji848]
Nataśka
To czekam też na wieści!Cześć dziewczyny [emoji4]
Dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego!
Ja też w poniedziałek wizytuje.
Też już was maluchy tak bombardują kopniakami? Śmieszne uczucie.
Ostatnio bardzo senna i leniwa się zrobiłam. Ciekawe czy to może być związane z cukrem...i dalej problemy z oddychaniem (napadowe). Byle do poniedziałku
Ja też w poniedziałek wizytuje.
Też już was maluchy tak bombardują kopniakami? Śmieszne uczucie.
Ostatnio bardzo senna i leniwa się zrobiłam. Ciekawe czy to może być związane z cukrem...i dalej problemy z oddychaniem (napadowe). Byle do poniedziałku
Grabcia123
Cześć dziewczyny...ja robie glukoze dopiero 25.03... Ale widząc ile jem slodkiego to powtarzam ze cukrzycę mam na bank [emoji23]
Powiedzcie mi jak z wasza waga??
I czy maluchy kopia was czy juz czujecie takie przeciaganie??
marta2211
Ja różnie niekiedy mi się wydaje że się kręci w kółko u mnie 11 kg na plusie ale nie wiem gdzie to jest bo wchodzę normalnie w swoje ciuchy
Cześć dziewczyny...ja robie glukoze dopiero 25.03... Ale widząc ile jem slodkiego to powtarzam ze cukrzycę mam na bank [emoji23]
Patcia8919
Zaciekawiona BB
Tak, moja najbardziej aktywna w nocy. Wtedy odchodzą największe szaleństwa w brzuchu.
U mnie 4 kg na plusie, dziś 26+0 tc. Póki co to wszystkie kg mam chyba w brzuchu bo jest ogromny [emoji46] w drugiej ciąży mam jakiegoś farta na puszczanie w kolejkach.. bo w pierwszej chyba brzuch nie był aż taki widoczny
@Grabcia123 to powodzenia na badaniu ^^
U mnie 4 kg na plusie, dziś 26+0 tc. Póki co to wszystkie kg mam chyba w brzuchu bo jest ogromny [emoji46] w drugiej ciąży mam jakiegoś farta na puszczanie w kolejkach.. bo w pierwszej chyba brzuch nie był aż taki widoczny
@Grabcia123 to powodzenia na badaniu ^^
reklama
Też jem za dużo słodyczy, nawet chleb z nutellą, tragedia... Nie ważę się, bo się boję, ale w poniedziałek na wizycie będę musiała. Co prawda mieszczę się w swoje ubrania, a ciążowe z pierwszej ciąży są jeszcze za duże, ale mam mało ruchu i myślę, ze już mogłam sporo przytyć. Aaa jedynie to biustonosze są za małe