reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Wszystkiego dobrego w dniu naszego święta dla Was ⚘[emoji258][emoji2]

@Nataśka - ja również wizyta poniedziałek na 16 :) odliczam....

Ja też po badaniu glukozy.. piłam cytrynową i nie bylo tak źle. Gorzej było później tak dziwnie w gardle. Pozwolili nam pić wodę.
Jestem ciekawa co powie moja gin bo wyszedł mi wysoki wynik 134 po 2h i czytałam że norma to 140 więc pewnie też dostanę jakieś zalecenia...[emoji848]

Cześć dziewczyny [emoji4]
Wszystkiego dobrego w dniu naszego święta dla Was ⚘[emoji258][emoji2]

@Nataśka - ja również wizyta poniedziałek na 16 :) odliczam....

Ja też po badaniu glukozy.. piłam cytrynową i nie bylo tak źle. Gorzej było później tak dziwnie w gardle. Pozwolili nam pić wodę.
Jestem ciekawa co powie moja gin bo wyszedł mi wysoki wynik 134 po 2h i czytałam że norma to 140 więc pewnie też dostanę jakieś zalecenia...[emoji848]
To czekam też na wieści!:)

Dziękuję i wzajemnie wszystkiego dobrego!
Ja też w poniedziałek wizytuje.
Też już was maluchy tak bombardują kopniakami? Śmieszne uczucie.
Ostatnio bardzo senna i leniwa się zrobiłam. Ciekawe czy to może być związane z cukrem...i dalej problemy z oddychaniem (napadowe). Byle do poniedziałku :)

Cześć dziewczyny...ja robie glukoze dopiero 25.03... Ale widząc ile jem slodkiego to powtarzam ze cukrzycę mam na bank [emoji23]
Powiedzcie mi jak z wasza waga??
I czy maluchy kopia was czy juz czujecie takie przeciaganie??

Ja różnie niekiedy mi się wydaje że się kręci w kółko :D u mnie 11 kg na plusie ale nie wiem gdzie to jest bo wchodzę normalnie w swoje ciuchy
Cześć dziewczyny...ja robie glukoze dopiero 25.03... Ale widząc ile jem slodkiego to powtarzam ze cukrzycę mam na bank [emoji23]

Tak, moja najbardziej aktywna w nocy. Wtedy odchodzą największe szaleństwa w brzuchu.

U mnie 4 kg na plusie, dziś 26+0 tc. Póki co to wszystkie kg mam chyba w brzuchu bo jest ogromny [emoji46] w drugiej ciąży mam jakiegoś farta na puszczanie w kolejkach.. bo w pierwszej chyba brzuch nie był aż taki widoczny

@Grabcia123 to powodzenia na badaniu ^^

reklama
Też jem za dużo słodyczy, nawet chleb z nutellą, tragedia... Nie ważę się, bo się boję, ale w poniedziałek na wizycie będę musiała. Co prawda mieszczę się w swoje ubrania, a ciążowe z pierwszej ciąży są jeszcze za duże, ale mam mało ruchu i myślę, ze już mogłam sporo przytyć. Aaa jedynie to biustonosze są za małe :D

Do góry