Mój gin ciągle obstawiał chłopca, więc już go sobie zakodowaliśmy. A tu na genetycznych babka do nas, że dziewczynka Na usg nie było cienia wątpliwości i na próżno szukać męskich atrybutów Aż nas z mężem zamurowało i potrzebowaliśmy weekendu (badanie było w piątek), by się przestawić i nie mówić o niej "on". Rzecz jasna nic to dla nas nie zmieniło, a bardzo się cieszymy, że Maleńka jest zdrowaJednak bedzie dziewczynka ? No co ty [emoji14]
A juz chlopca gratulowalam [emoji87]
reklama
MK5
Fanka BB :)
Na połówkowych lekarz nie miał wątpliwości że to chłopak a ja cały czas z tyłu głowy mam, że to jednak dziewczynka Niewiem skąd mi się to wzięło, bo płeć jest mi obojętna Jutro mam wizytę u swojego lekarza to może wybije mi ta dziewczynkę z głowyMój gin ciągle obstawiał chłopca, więc już go sobie zakodowaliśmy. A tu na genetycznych babka do nas, że dziewczynka Na usg nie było cienia wątpliwości i na próżno szukać męskich atrybutów Aż nas z mężem zamurowało i potrzebowaliśmy weekendu (badanie było w piątek), by się przestawić i nie mówić o niej "on". Rzecz jasna nic to dla nas nie zmieniło, a bardzo się cieszymy, że Maleńka jest zdrowa
Grabcia123
Fanka BB :)
To daj znać koniecznie bo mi tak namieszali że niby wyprawkę robię niebieska ale gdzieś z tyłu głowy siedzi dziewczynka...jeszcze poogladalam zdjęcia USG i kurcze moje nie jest wcale jednoznaczne..na pierwszego synka miałam piękne zdjęcie jąderek i siusiaka...a teraz...pępowinę [emoji23] chociaż gin mówi że chłopiec...daj znać koniecznieNa połówkowych lekarz nie miał wątpliwości że to chłopak a ja cały czas z tyłu głowy mam, że to jednak dziewczynka Niewiem skąd mi się to wzięło, bo płeć jest mi obojętna Jutro mam wizytę u swojego lekarza to może wybije mi ta dziewczynkę z głowy
Mój gin dziś na wizycie potwierdził dziewczynkę. Mała dziś wyjątkowo dała się pooglądać, bo sobie na boczku spokojnie leżała z rączką pod główkąNa połówkowych lekarz nie miał wątpliwości że to chłopak a ja cały czas z tyłu głowy mam, że to jednak dziewczynka Niewiem skąd mi się to wzięło, bo płeć jest mi obojętna Jutro mam wizytę u swojego lekarza to może wybije mi ta dziewczynkę z głowy
Jestem ciekawa co będzie u Ciebie, daj znać!
To tak jak mnie wybito chłopaka Gratuluję i zdrówka dla Małego i Tobie życzęTeraz już nie mam żadnych wątpliwości Nadal jest chłopak. Dziewczynka skutecznie została mi wybita z głowy
reklama
Gratuluję i żeby zdrowiutko rosłaCześć dziewczyny! I ja się pochwalę, jestem dziś po połówkowych i wszystko dobrze, nadal dziewczynka 20+4 waży 374 gramy Pozdrawiamy!