reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do was pytanie..wybaczcie ale w pierwszej ciąży tak nie miałam i nie wiem czy to ok...z dnia na dzień zwiększyła się ilość wydzieliny...dosłownie się leje ze mnie... mlecznobiała nic nie boli nic nie piecze także infekcje wykluczam ale czuję że się tak jak czasami w pierwszy dzień okresu...
I drugie pytanie.. a właściwie prośba..możecie wrzucić zdjęcia na których jest potwierdzona płeć waszych dzieciaczków...bo mnie ciekawość wykończy do wizyty
U mnie też ostatnio było tego więcej i okazało się, że infekcja, a nic nie czułam.
Ala1990aa
Dziewczyny mam do was pytanie..wybaczcie ale w pierwszej ciąży tak nie miałam i nie wiem czy to ok...z dnia na dzień zwiększyła się ilość wydzieliny...dosłownie się leje ze mnie... mlecznobiała nic nie boli nic nie piecze także infekcje wykluczam ale czuję że się tak jak czasami w pierwszy dzień okresu...
I drugie pytanie.. a właściwie prośba..możecie wrzucić zdjęcia na których jest potwierdzona płeć waszych dzieciaczków...bo mnie ciekawość wykończy do wizyty
A kiedy masz wizytę? [emoji4]
Grabcia123
Jestem Gosia, mieszkam w UK i mam już córeczkę, która w marcu skończy 6 lat. Teraz spodziewamy się synka QUOTE]O super będzie parka
Grabcia123
27.02...i powiem wam że na tych moich zdjęciach nie wiedzę ani chłopca ani dziewczynki [emoji23][emoji23] przy pierwszym synku miałam piękne zdjęcie jajeczek i siurka a tutaj...A kiedy masz wizytę? [emoji4]
Ala1990aa
27.02...i powiem wam że na tych moich zdjęciach nie wiedzę ani chłopca ani dziewczynki [emoji23][emoji23] przy pierwszym synku miałam piękne zdjęcie jajeczek i siurka a tutaj...
A lekarz coś mówi? [emoji4]
Ala1990aa
Hej
Można jeszcze dołączyć? Też jestem przyszłą czerwcową mamą. Trochę Was podczytywałam, ale nigdy nie było czasu nadrobić tyłu postów i napisać coś od siebie. Teraz widzę dużo spokojniej
Witamy ! [emoji4]
Grabcia123
Na USG w 15tc dziewczynka do potwierdzenia..teraz w 19tc mówił że chyba chłopiec bo pępowina między nogami i dodatkowo strasznie się wiercil ( nawet przy pomiarze brzuszka czy długości kości udowej był problem żeby go złapać ) ale koniec końców powiedział że prącie dotyka pępowiny ale do potwierdzeniaA lekarz coś mówi? [emoji4]
reklama
Ala1990aa
Na USG w 15tc dziewczynka do potwierdzenia..teraz w 19tc mówił że chyba chłopiec bo pępowina między nogami i dodatkowo strasznie się wiercil ( nawet przy pomiarze brzuszka czy długości kości udowej był problem żeby go złapać ) ale koniec końców powiedział że prącie dotyka pępowiny ale do potwierdzenia
A jakieś przeczucia? [emoji39]