Uwazam, ze slusznie zrobilas piszac, ze przez kilka dni mialam problemy z logowaniem na BB, oto nie mam pretensji. Ale przepraszam, skad wiesz, jaki mam stosunek do podawania danych? Ja o tym NIGDY nie pisalam. Jedynie swoje watpliwosci Pianistce na pw a tego ona nie miala prawa wynosic na forum. Ponadto mowa byla tez o roku urodzenia, miejscu zamieszkania i kilku innych rubrykach. Nikt mi nie dal mozliwosci zabrania glosu, czy ide na kompromis i cos podaje czy nie. I jesli wola wiekszosci byloby ultimatum (nie mowmy jednak wtedy o DOBROWOLNOSCI tabelki, bo to juz nie jest dobrowolnosc) albo sie dopisuje albo rezygnuje z forum zamknietego, to podjelabym decyzje, czy sie jednak dam przekonac, czy kulturalnie rezygnuje. Poza zasiegiem bylam raptem tydzien a nie miesiac, wiec gdyby byla wola eleganckiego uregulowania tej kwestii, to daloby sie to zrobic. Cale obgadywanie mnie za plecami jest jednak bardzo nie fair. Przeciez wiedzialyscie, ze ja nie mam zadnej technicznej mozliwosci wziecia udzial w tamtej dyskusji. Poza tym uwazam, ze nalezy do dobrego tonu poinformowac kogos o wykluczeniu.