reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśnie :)wyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa :D
No to dobrze kochana, że nic nie bolało i wszystko wporzadku podczas badania, zabiegu nie wiem jak to nazwać nawet.
To trzymam. Kciuki!!! Bądźie dobrze człowiek tyle razy to powtarza i tak musi być.

reklama
Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśnie :)wyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa :D
Trzymam kciuki:)

Wyniki mam za 3 tygodnie. Wizytę u genetyka mam 30 stycznia.
Od poniedziałku jestem na relanium Bo w takim stanie psychicznym byłam. Teraz zdecydowanie lepiej.
Trzymam kciuki za wyniki i czekam na dobre wieści:)

Dziewczyny wczoraj miałam amniopunkcjie. Udało się ominąć łożysko a mam je na ścianie przedniej, i za pierwszym razem. Płyn był bardzo ładny i przejrzysty. Czuje się dobrze nie krwawie, płyn mi nie wycieka, temperatury nie mam. Cały czas leżę w łóżeczku. Więc coraz bardziej ufam że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję że już niedługo wrócę na dobre.
Dzielna babka z Ciebie! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!

Dziewczyny, tak jak @Agatki pisała, jeśli chcecie przenieść się do wątku zamkniętego - piszcie priv:)

reklama
Do góry