Dziewczyny wczoraj miałam amniopunkcjie. Udało się ominąć łożysko a mam je na ścianie przedniej, i za pierwszym razem. Płyn był bardzo ładny i przejrzysty. Czuje się dobrze nie krwawie, płyn mi nie wycieka, temperatury nie mam. Cały czas leżę w łóżeczku. Więc coraz bardziej ufam że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję że już niedługo wrócę na dobre.
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Trzymam kciukiDziewczyny wczoraj miałam amniopunkcjie. Udało się ominąć łożysko a mam je na ścianie przedniej, i za pierwszym razem. Płyn był bardzo ładny i przejrzysty. Czuje się dobrze nie krwawie, płyn mi nie wycieka, temperatury nie mam. Cały czas leżę w łóżeczku. Więc coraz bardziej ufam że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję że już niedługo wrócę na dobre.
Emkowa
@Grabcia123 wiem ze to trudne ale moze nie czytaj juz....kiedy masz wizyte?
@patipaula to dobrze ze jest dobrze. Ile bedziesz czekala na wyniki?
Cieszymy się że wszystko poszło zgodnie z planem i czekamy na wyniki razem z tobąDziewczyny wczoraj miałam amniopunkcjie. Udało się ominąć łożysko a mam je na ścianie przedniej, i za pierwszym razem. Płyn był bardzo ładny i przejrzysty. Czuje się dobrze nie krwawie, płyn mi nie wycieka, temperatury nie mam. Cały czas leżę w łóżeczku. Więc coraz bardziej ufam że wszystko będzie dobrze. Mam nadzieję że już niedługo wrócę na dobre.
Latina
Dziewczyny masakra ile produkujecie co prawie was dogoniłam to za chwilę znowu kolejne strony, a tylko tydzień mnie nie było. My już wróciliśmy do siebie, 17 dni u teściowej wychodzi mi bokiem i brzuchem. Przytyłam u niej 2.5 kg, łącznie mam 3.5 kg. Od poniedziałku dieta pierogi smażone ze skwarkami i zupy na skrzydełkach z śmietaną i mąką to nie dla mnie.
Teraz muszę nadrobić forum tajne... czy wy jesteście tu i tam czy zostajecie tu? Dwóch nie ogarnę, bez sensu dla mnie ten podział.
Teraz muszę nadrobić forum tajne... czy wy jesteście tu i tam czy zostajecie tu? Dwóch nie ogarnę, bez sensu dla mnie ten podział.
Część jest tutaj dziewczyn, ale głównie na zamkniętym piszemy, kilka osób nie chce narazie dołączaćDziewczyny masakra ile produkujecie co prawie was dogoniłam to za chwilę znowu kolejne strony, a tylko tydzień mnie nie było. My już wróciliśmy do siebie, 17 dni u teściowej wychodzi mi bokiem i brzuchem. Przytyłam u niej 2.5 kg, łącznie mam 3.5 kg. Od poniedziałku dieta pierogi smażone ze skwarkami i zupy na skrzydełkach z śmietaną i mąką to nie dla mnie.
A powiedz u ciebie na usg było widać jakieś nieprawidłowości? Czy pappa ci tak zawyzyla ryzyko na zdWyniki mam za 3 tygodnie. Wizytę u genetyka mam 30 stycznia.
Od poniedziałku jestem na relanium Bo w takim stanie psychicznym byłam. Teraz zdecydowanie lepiej.
reklama
Grabcia123
Wizyta zaraz jak wyniki odbiorę..od razu mam dzwonić i każe mi przyjść@Grabcia123 wiem ze to trudne ale moze nie czytaj juz....kiedy masz wizyte?