Musisz go szukać w zakładce fora zamknięte na stronie głównej baby boom, o ile kojarzę to pod takim tematem nasze dzieci czy jakoś takPisałam chyba przedwczoraj ale wogole Nie mogę znaleźć zamkniętego wątku
reklama
Silje1008
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśnie wyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa
Kciuki trzymam za wyniki kochana
Pianistka1991
Trzymam kciuki, oszczędzaj się maksymalnie, na pewno będzie wszystko dobrze!!Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśnie wyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa
w_karolcia
czy została jeszcze jakaś osoba która nie ma dostępu do watku zamkniętego a wysłała swój login ?
A gdzie podać login
Kasiulek 77
Dzięki dziewczyny
Darina87
Hexa2012
Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?
Pianistka1991
Jestem w pracy przedostatni dzień przed zwolnieniem, samopoczucie super miłego dnia Wam życzę!!Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?
Hexa2012
Ale ci zazdroszczę..... Ja niestety od początku ciąży na zwolnieniu, w domu mogę zwariować... U mnie bynajmniej samopoczucie odzwierciedla pogodę czyli do du... Py, ale mam nadzieję, że u was lepiej
reklama
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięteA gdzie podać login