Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanie, wysłałam twój login pilnuj na stronie głównej zakładki fora zamknięte, kiedy Ci wyskoczy wątek naszWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?
reklama
ulau
Fanka BB :)
Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?
Darina87
Witaj!Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?
Sompoczucie ok, chociaż pogoda jest przygnebiajaca. A u Ciebie jak?!
Darina87
Przecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]
ulau
Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałamPrzecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.
Darina87
No nie raz lubimy przeginac, też tak mam cały dzień z telefonem. Ale Oni niech też nie przesadzaja, bo możemy sobie to posiedzieć trochę.Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałam
w_karolcia
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Dziękuje. Będę szukać
w_karolcia
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Znalazłam! Dzięki bo sama nie wiedziałam gdzie szukać haha.
w_karolcia
U mnie tez pogoda jest nijaka. Zimno, szaro buro i ponuro. Bralyscie jakieś witaminy przed rozpoczęciem starania się o dzidzie?
reklama
Pianistka1991
Sama nie jestem pewna czy też nie zwariuję..ja z gatunku tych, co zawsze muszą mieć coś do roboty.. no ale przy ponad 2 etatach postanowiłam jednak iść już na zwolnienie. Mam nadzieję, ze samopoczucie jednak się poprawiłoAle ci zazdroszczę..... Ja niestety od początku ciąży na zwolnieniu, w domu mogę zwariować... U mnie bynajmniej samopoczucie odzwierciedla pogodę czyli do du... Py, ale mam nadzieję, że u was lepiej