0202oliwcia
Fanka BB :)
Dzisiaj 18+1Super uczucie ,prawda?a który to tc byl jak Poczulas ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj 18+1Super uczucie ,prawda?a który to tc byl jak Poczulas ?
Czuje lekko dopiero poczateczek wiec na silniejsze kopniaczki trzeba zaczekacJa też, od wczorajszej nocy. Mocno czujesz?! Bo ja leciutko, ale i tak się cieszę jak głupią.
Kochane u nas ekstra śnieg! Zero stopni i ciągle pada. Jutro juz wyjeżdżamy, więc dziś korzystamy.Zobacz załącznik 929663Zobacz załącznik 929664
Śliczny. Cała mamusiaNo i pięknie. Chłopców mało póki co u nas. Zdrowy, piękny możesz odetchnąć.
Parametry umknęły mi, było dużo emocji. Rozwija się prawidłowo i dobrze przyrasta. Takie duże ma stópki...Gratulacje, bardzo dobre wieści ile mierzy i waży?
Ja chciałam po ślubie i się udało po roku [emoji6] mam tyle samo lat co Ty, ale chyba nie będę planować drugiego tak szybko, a później boję się że będę za stara [emoji85]
Właśnie też pierwsza na mleko i śpi a potem czasem jeszcze jedna i musze ponosić troche. A ile macie zębów? Nam brakuje trojek i piątek
On tak codziennie, mega atencyjny człowiek ha
I to jest argument, który siedzi w głowie. Jednak, ja też bym chyba nie chciała.I ja mam tyle lat co wy. Zdecydowałam się na drugie bardzo szybko właśnie z powodu wieku. Doszłam do wniosku, ze jeśli jeszcze na macierzyńskim uda się zajść w ciąże to super, jeśli nie- to już odpuszczamy na amen. Tęsknie za moja praca i taka „normalna” rzeczywistością, ale nie chce zeby moje dziecko było jedynakiem. Miałoby smutne dzieciństwo chyba:/
Ze względu na niezbyt dobre wyniki białka Pappa po prenatalnych (wyszło przez to zwiększone ryzyko trisomii 21). Usg wyszło dobrze. Na ryzyko miał również wpływ mój wiek - 35 lat. Lekarz określił ryzyko jako średnio niskie ze wskazaniem na zrobienie badań przesiewowych, ze względu na ryzyko większe niż 1:1000.