Dziewczyny ja po wizycie ..płakać mi się chce i cieszyć...jutro na wyniki na Bostonke i pozniej w zależności od wyników pokieruje mnie dalej ale...a cieszyć bo będzie córa także w domu będzie parka
Przegapiłam. Ty masz bostonke?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja po wizycie ..płakać mi się chce i cieszyć...jutro na wyniki na Bostonke i pozniej w zależności od wyników pokieruje mnie dalej ale...a cieszyć bo będzie córa także w domu będzie parka
Ale dziwnie jakby mi tekst ucielo.I to jest argument, który siedzi w głowie. Jednak, ja też bym chyba nie chciała.
Super kolejna dziewczynkaDziewczyny ja po wizycie ..płakać mi się chce i cieszyć...jutro na wyniki na Bostonke i pozniej w zależności od wyników pokieruje mnie dalej ale...a cieszyć bo będzie córa także w domu będzie parka
Kurcze to ja naprawdę dobrze trafiłam. Co prawda nie jest teściową bo nie planuje ślubu, ale to naprawdę fantastyczna kobieta. Nie mówię mamo, tylko normalnie na Ty, mogę zadzwonić w każdej chwili z różnymi problemami, włącznie z wkurwem na jej syna i zawsze sensownie doradza. Ale to młoda kobieta, ze 45 lat ma i czwórkę nieletnich w domu[emoji16]Ja jestem dwa lata po ślubie i dalej mówie Pani i to się raczej nie zmieni. Nie wyobrażam sobie mówić tak naprawdę do obcych ludzi mamo, tato. Zresztą teściowa po moim urodzeniu córki dała mi naprawdę w kość także tym bardziej nie przejdzie mi przez gardło mamo
Córeczki gratuluję!!!! Cieszę się z Tobą.Dziewczyny ja po wizycie ..płakać mi się chce i cieszyć...jutro na wyniki na Bostonke i pozniej w zależności od wyników pokieruje mnie dalej ale...a cieszyć bo będzie córa także w domu będzie parka
Synek ma i chyba mi zaczyna wychodzić a to niebezpieczny dla dzidzi wirus ;(Córeczki gratuluję!!!! Cieszę się z Tobą.
A Bostonka nie mam pojęcia o co chodzi?! Pierwsze słyszę.
Prawie Bieszczady...okolice Leska. Jutro już wyjeżdŻamy w stronę Gdyni. Dlatego dziś sanki były 2razy, może jutro z rana jeszcze raz się uda.A gdzie jesteście?
Kurcze to ja naprawdę dobrze trafiłam. Co prawda nie jest teściową bo nie planuje ślubu, ale to naprawdę fantastyczna kobieta. Nie mówię mamo, tylko normalnie na Ty, mogę zadzwonić w każdej chwili z różnymi problemami, włącznie z wkurwem na jej syna i zawsze sensownie doradza. Ale to młoda kobieta, ze 45 lat ma i czwórkę nieletnich w domu[emoji16]
Kurcze to ja naprawdę dobrze trafiłam. Co prawda nie jest teściową bo nie planuje ślubu, ale to naprawdę fantastyczna kobieta. Nie mówię mamo, tylko normalnie na Ty, mogę zadzwonić w każdej chwili z różnymi problemami, włącznie z wkurwem na jej syna i zawsze sensownie doradza. Ale to młoda kobieta, ze 45 lat ma i czwórkę nieletnich w domu[emoji16]