reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Mam kontakt tutaj z psychologiem że szkoły liwii bo juz roznie bywało do Pl narazie nie wrócę jak już to tutaj odejdę....

Rozumiem, bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji. Musisz kochana być silna, baaaa już jesteś. Teraz powolutku trzeba obmyśleć plan odejścia i jakiegoś zaplecza finansowego dla Ciebie i dzieci. Niewiem jak wyglada kwestia socjalu we Francji. Czy masz może obywatelstwo francuskie? Albo może Twoja córka ma?

reklama
A może faktycznie ja coś źle robię może ja też jestem winna nie wiem już sama.....
Wiesz mówią, że prawda i wina leżą zawsze po środku i na pewno jest w tym dużo prawdy ALE to nie zmienia faktu, że nie jesteś zmuszona do takiego życia! To nie ma sensu. Nie jesteś szczęśliwa i nie możesz liczyć na szacunek od męża - człowieka, który powinien Cię kochać, szanować i wspierać!

Nie mogę im się tak zwalić na głowę. Pomyślę nad złożeniem papierów tutaj na m socjalne.... tylko najpierw bym musiała zrobić separacje..... niewiem muszę dość do siebie najpierw bo nie jestem w stanie teraz myśleć normalnie

Jak tam zostaniesz to i tak będziesz miała z nim kontakt i pewnie Cię znowu urobi. Wiadomo, decyzje musisz podjąć sama, ale moim zdaniem powinnaś skontaktować się z jakimś specjalistą, bo on się na Tobą znęca, inaczej tego określić się nie da.

Mam z nimi bardzo dobry kontakt.... Ale to wszystko naprawdę nie jest takie proste .muszę najpierw się uspokoić żeby racjonalnie pomyśleć. A gdzie ja się zawale rodzicom na głowę z dwójką dzieci
Z czasem się.wszystko ułoży. Ja wiem ze to ciężko bo i Liwii szkoła i rodzicom się zwalisz.....Ale myślę ze to będzie i tak lepsze niż taka meczarnia psychiczną...

@Vivienne1 ja juz za pierwszym razem pisalam co o tym myślę i co uwazam ze powinnaś zrobic. Jesli sama nic nie zrobisz tak bedzie caly czas a z czasem nawet gorzej. Dla siebie i dla dzieci zawalcz i zrob cos z tym.

Pospalam ponad godzine i czuje sie jak zwłoki [emoji849] spalabym dalej [emoji849]

@Vivienne1 ja juz za pierwszym razem pisalam co o tym myślę i co uwazam ze powinnaś zrobic. Jesli sama nic nie zrobisz tak bedzie caly czas a z czasem nawet gorzej. Dla siebie i dla dzieci zawalcz i zrob cos z tym.

Pospalam ponad godzine i czuje sie jak zwłoki [emoji849] spalabym dalej [emoji849]
Ty to jesteś śpioch :p

reklama
Do góry