@patipaula a nie chcesz jeszcze zrobić harmony lub sanco?
reklama
Mam z nimi bardzo dobry kontakt.... Ale to wszystko naprawdę nie jest takie proste .muszę najpierw się uspokoić żeby racjonalnie pomyśleć. A gdzie ja się zawale rodzicom na głowę z dwójką dzieci
To Twoi rodzicie. Gdzie obie mieszkają? Na razie jesteś jeszcze pół roku z jednym dzieckiem. Wy macie ślub? Jakiś majątek do podziału?
Vivienne 1
Fanka BB :)
Myślisz że jemy zależy? On ma to w dupie.... on się nie boi tylko się cieszy że znów wygrał w swojej gierceA może on boi się że jak polecisz tylko z córką to już nie wrócisz?
Vivienne 1
Tak mamy kredyt na chatę tutaj .... mamy ślub i jesteśmy razem już 13 latTo Twoi rodzicie. Gdzie obie mieszkają? Na razie jesteś jeszcze pół roku z jednym dzieckiem. Wy macie ślub? Jakiś majątek do podziału?
Silje1008
Wiem że jak się dziecko urodzi to będzie gorzej ..... bo wiecie jak to z małym dzieckiem nie będzie coś ogarnięte na czas i już powód do klotni.... wszystko musi być zawsze na tip top. Nie ma prawa mi się nie chcieć jak dziś spałam do 11: 40 to mi powiedział że tylko bym spala i nic nie robiła.......
Vivienne1, a czy Ty może rozmawiałaś na ten temat z kimś dla Ciebie bliskim, np. z kimś z rodziny? Lub może z jakimś specjalista, psychologiem? Masz ciężka sytuacje i wyglada na to, ze potrzebujesz pomocy nawet w formie rozmowy(. Chciałabyś może wrócić do Polski? Tak najspokojniej zacząć z dziećmi od nowa?
Darina87
Nie wiem nie wnikam w to, tylko ogólnie napisałam. Ja bym wolała być szczęśliwa i tyle. A On ją ciągle unieszczesliwia. Co to za partner do życia.Pytanie czy one mają luksusy skoro nie ma kasy na bilety?
Koleś wie, że może sobie na pozwolić, bo i tak nie odejdą, więc sobie pozwala, bo jest dupkiem. :/ I się nie zmieni.
Tak mamy kredyt na chatę tutaj .... mamy ślub i jesteśmy razem już 13 lat
No to rozwód i niech płaci alimenty na dzieci i na Ciebie, to jego obowiązek. Skoro zarabia w euro to Pl dacie dobie radę.
Vivienne 1
Mam kontakt tutaj z psychologiem że szkoły liwii bo juz roznie bywało do Pl narazie nie wrócę jak już to tutaj odejdę....Vivienne1, a czy Ty może rozmawiałaś na ten temat z kimś dla Ciebie bliskim, np. z kimś z rodziny? Lub może z jakimś specjalista, psychologiem? Masz ciężka sytuacje i wyglada na to, ze potrzebujesz pomocy nawet w formie rozmowy(. Chciałabyś może wrócić do Polski? Tak najspokojniej zacząć z dziećmi od nowa?
Nie wiem nie wnikam w to, tylko ogólnie napisałam. Ja bym wolała być szczęśliwa i tyle. A On ją ciągle unieszczesliwia. Co to za partner do życia.
Zgadzam się, żaden!
reklama
Darina87
Ja się tak wkopalam w beznadziejną sytuację .....dopóki nie byłam w ciąży wszystko wydawało mi się łatwiejsze a teraz jestem w czarnej dupie...... dziewczyny ja chyba mam jakąś depresję juz
Nie możesz się złamać, wtedy dasz dopiero satysfakcję mężowi. Właśnie pokaż mu, że sobie radzisz jesteś silna. Chory człowiek i jego chore gierki.Myślisz że jemy zależy? On ma to w dupie.... on się nie boi tylko się cieszy że znów wygrał w swojej gierce