reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Mam z nimi bardzo dobry kontakt.... Ale to wszystko naprawdę nie jest takie proste .muszę najpierw się uspokoić żeby racjonalnie pomyśleć. A gdzie ja się zawale rodzicom na głowę z dwójką dzieci

To Twoi rodzicie. Gdzie obie mieszkają? Na razie jesteś jeszcze pół roku z jednym dzieckiem. Wy macie ślub? Jakiś majątek do podziału?

Wiem że jak się dziecko urodzi to będzie gorzej ..... bo wiecie jak to z małym dzieckiem nie będzie coś ogarnięte na czas i już powód do klotni.... wszystko musi być zawsze na tip top. Nie ma prawa mi się nie chcieć jak dziś spałam do 11: 40 to mi powiedział że tylko bym spala i nic nie robiła.......

Vivienne1, a czy Ty może rozmawiałaś na ten temat z kimś dla Ciebie bliskim, np. z kimś z rodziny? Lub może z jakimś specjalista, psychologiem? Masz ciężka sytuacje i wyglada na to, ze potrzebujesz pomocy nawet w formie rozmowy:((. Chciałabyś może wrócić do Polski? Tak najspokojniej zacząć z dziećmi od nowa?

Pytanie czy one mają luksusy skoro nie ma kasy na bilety?
Koleś wie, że może sobie na pozwolić, bo i tak nie odejdą, więc sobie pozwala, bo jest dupkiem. :/ I się nie zmieni.
Nie wiem nie wnikam w to, tylko ogólnie napisałam. Ja bym wolała być szczęśliwa i tyle. A On ją ciągle unieszczesliwia. Co to za partner do życia.

Vivienne1, a czy Ty może rozmawiałaś na ten temat z kimś dla Ciebie bliskim, np. z kimś z rodziny? Lub może z jakimś specjalista, psychologiem? Masz ciężka sytuacje i wyglada na to, ze potrzebujesz pomocy nawet w formie rozmowy:((. Chciałabyś może wrócić do Polski? Tak najspokojniej zacząć z dziećmi od nowa?
Mam kontakt tutaj z psychologiem że szkoły liwii bo juz roznie bywało do Pl narazie nie wrócę jak już to tutaj odejdę....

reklama
Ja się tak wkopalam w beznadziejną sytuację .....dopóki nie byłam w ciąży wszystko wydawało mi się łatwiejsze a teraz jestem w czarnej dupie...... dziewczyny ja chyba mam jakąś depresję juz
Myślisz że jemy zależy? On ma to w dupie.... on się nie boi tylko się cieszy że znów wygrał w swojej gierce