reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

:))) musimy rzeczywiście pamiętać o tym wszystkie zeby się nie objadać za mocno i trochę ruchu każdej jest potrzebne:)
Ja mam dzisiaj tak jak i Ty, bez make up, czuje się gruba i jakoś nie mam ochotę na Nasza imprezkę sylwestrowa. No ale na szczęście Pianistka1991 trochę zmobilizowała i niech stracę.... wejdę pod prysznic;), a potem umaluje się i ubiorę jak człowiek, a nie ten dres cały dzień : D
Piateczka Kochana :-* Idę popedalowac na rowerku, prysznic i do teściów :-) Zdrowe jedzonko zrobiłam żeby mieć pełny brzuch bez grzeszenia i postaram się czarne myśli zostawić z boku ;-)

reklama
zmuszaj się koniecznie, ja też mam z tym problem, ale stawiam sobie rano 2 butelki 1,5l wody i staram się wypić mąż mnie pilnuje, czasem dodaje cytryny. Ciężko mi jakoś wchodzi woda, a to dziwne bo przed ciąża piłam non stop. Myśl, że to dla dzieciątka [emoji6]Ja idę do znajomych, a mam strasznego lenia, najbardziej się boję, że się wynudzę. To moja pierwsza wizyta na imprezie bez alkoholu, chyba tam zasnę, najwyżej będę żarła zrobiłam pierogi odsmażane, humus z czipsami z ciecierzcycy i sałatka z tuńczyka. A najbardziej cieszę się na zjedzenie flaczków, marzę o nich od dawna [emoji7]

No ja to już to widzę jak wszyscy sobie podpija alko, a ja na innym levelu zostanę;)

:))) musimy rzeczywiście pamiętać o tym wszystkie zeby się nie objadać za mocno i trochę ruchu każdej jest potrzebne:)
Ja mam dzisiaj tak jak i Ty, bez make up, czuje się gruba i jakoś nie mam ochotę na Nasza imprezkę sylwestrowa. No ale na szczęście Pianistka1991 trochę zmobilizowała i niech stracę.... wejdę pod prysznic;), a potem umaluje się i ubiorę jak człowiek, a nie ten dres cały dzień : D
Hahaha :)))))

Dziś byłam u ginekologa i powiedziała mi że jest za mało wód plodowych. Czy któraś z Was miala taki przypadek? Kazała mi przyjść za 10 dni i do tego momentu pić dużo wody i zobaczymy czy będzie poprawa jak nie to okaże się co dalej ale nastraszyła mnie trochę do tego doczytalam w internecie
A w ktorym tygodniu jestes?? [emoji5]
Bo jak kiedys czytalam na temat wod plodowych to jest cos takiego jak malowodzie i wielowodzie ..ale to byly przypadki okreslane w ostatnich 3 miesiącach..

reklama
Do góry