reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Ja probuje okielznac mojego mlodego poki co [emoji57] chce dzis siedziec do fajerwerkow a ja juz ledwo na oczy patrzę wiec pewnie bedzie ciezko [emoji57]
Potem będziemy ogladac polsat, tvp1 albo tvp2 jeszcze niewiadomo [emoji14]

Ty pijesz karmi ?
Z mężem na pół :D chodziło za mną już kilka dni. Wiem że tam niby może być jakiś cień alkoholu ale ja tylko na smak, na toast mam picollo już kupione :D

Z mężem na pół :D chodziło za mną już kilka dni. Wiem że tam niby może być jakiś cień alkoholu ale ja tylko na smak, na toast mam picollo już kupione :D
No ok twoja sprawa [emoji6]

ale ja bym sie nie napila nawet łyka skoro tam moze byc nawet znikoma ilosc alko [emoji57]no ale to tylko moje zdanie

Właśnie z tym karmi to się zdziwiłam, że ma jakiś tam procent, ale mąż mi powiedział że podobno po prostu są skrupulatni i oni podają, a w innych piwach 0% i tak jest jakiś odsetek. Ja się przyznam że raz miałam ochotę straszą i jedno wypiłam, nie sądzę żeby taka ilość zaszkodziła [emoji6] ostatnio bardziej mi smakuje wino czerwone bezalkoholowe.

Ja pije teraz dużo, samej wody 3-4 litry bez problemu wciągnę. I nogi mi zeszczuplały :)
Jak czasem zapomnę i wypije tylko ok. 1.5 litra, to zaraz na drugi dzień mam usta wysuszone i trwa to kilka dni, zanim wrócą do normalności. Tej wody to naprawdę trzeba pilnować w ciąży

Właśnie z tym karmi to się zdziwiłam, że ma jakiś tam procent, ale mąż mi powiedział że podobno po prostu są skrupulatni i oni podają, a w innych piwach 0% i tak jest jakiś odsetek. Ja się przyznam że raz miałam ochotę straszą i jedno wypiłam, nie sądzę żeby taka ilość zaszkodziła [emoji6] ostatnio bardziej mi smakuje wino czerwone bezalkoholowe.
Właśnie to jest dla mnie zagadka, bo na etykiecie jest że do 0,5% a czy coś faktycznie w nim jest?  każe mężowi wypić i dmuchnąć w alkomat, ciekawe czy coś pokaże hm. Prawda też taka że nawet w ciastach, czekokadach, kefirze czy ogorkach kiszonych są śladowe ilości alkoholu, a tam tego nawet nie piszą. Ostatnio szukałam w Tesco chyba wina bez alkoholu ale nie było :(

reklama
Do góry