reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Ja dziś cały dzień siedzę w.kuchni bo u Nas impreza. Już mam tak dość
......
A co do wod że za mało to kolezanka miała w dwóch ciazach. Pila więcej wody i wody były w normie potem:)

reklama
To akurat prawda. Ostatnio na imprezie pierwszy raz zobaczyłam moich znajomych podpitych zupełnie na trzeźwo Zawsze jakieś piwko czy drink wpadał, a ze mam słaba glowe...
No czasem jest to bardzo zabawne, ostatnio w święta znajomi i mój mąż tak się wyprzytulali na pożegnanie, że szok :D a mój ulubiony tekst tego wieczoru to (rozmawialiśmy o homoseksualistach) "bardzo bym nie chciał żeby moja córka była gejem" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] śmiałam się z męża cały następny dzień [emoji3]

Ale skrobiecie dziewczyn, chciałam nadrobić ale dziś chyba nic z tego. Co do listy to jutro wieczorem postaram się wypisać wszystkie osoby które mi wysłały wiadomość :)

My z mężem dziś sylwester z polsatem i karmi :rofl2: a wy co dziś robicie :)
Ja probuje okielznac mojego mlodego poki co [emoji57] chce dzis siedziec do fajerwerkow a ja juz ledwo na oczy patrzę wiec pewnie bedzie ciezko [emoji57]
Potem będziemy ogladac polsat, tvp1 albo tvp2 jeszcze niewiadomo [emoji14]

Ty pijesz karmi ?

reklama
A w ktorym tygodniu jestes?? [emoji5]
Bo jak kiedys czytalam na temat wod plodowych to jest cos takiego jak malowodzie i wielowodzie ..ale to byly przypadki okreslane w ostatnich 3 miesiącach..

Jestem w 18 tc i właśnie lekarz powiedziała mi że zazwyczaj małowodzie występuje pod koniec ciąży

Do góry