reklama
Ala1990aa
Fanka BB :)
To akurat prawda. Ostatnio na imprezie pierwszy raz zobaczyłam moich znajomych podpitych zupełnie na trzeźwo Zawsze jakieś piwko czy drink wpadał, a ze mam słaba glowe...Hahah to jest straszne nie pić, ale można się ponabijać z ludzi i no cóż ominie nas kac morderca [emoji23]
Pianistka1991
No czasem jest to bardzo zabawne, ostatnio w święta znajomi i mój mąż tak się wyprzytulali na pożegnanie, że szok a mój ulubiony tekst tego wieczoru to (rozmawialiśmy o homoseksualistach) "bardzo bym nie chciał żeby moja córka była gejem" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] śmiałam się z męża cały następny dzień [emoji3]To akurat prawda. Ostatnio na imprezie pierwszy raz zobaczyłam moich znajomych podpitych zupełnie na trzeźwo Zawsze jakieś piwko czy drink wpadał, a ze mam słaba glowe...
A u Ciebie też dziewczynka?Super!!! ale mamy babiniec
Jak rodzilam synka to sami chlopcy w okolicy sie rodzili a teraz tyle dziewczyn
Gratuluję, a na prenatalnych lekarz mowił ze wstepnię dziewczynka?Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka
TakA u Ciebie też dziewczynka?
Kaamilaaa
Ja probuje okielznac mojego mlodego poki co [emoji57] chce dzis siedziec do fajerwerkow a ja juz ledwo na oczy patrzę wiec pewnie bedzie ciezko [emoji57]My z mężem dziś sylwester z polsatem i karmi a wy co dziś robicie
Potem będziemy ogladac polsat, tvp1 albo tvp2 jeszcze niewiadomo [emoji14]
Ty pijesz karmi ?
reklama
milena1706
A w ktorym tygodniu jestes?? [emoji5]
Bo jak kiedys czytalam na temat wod plodowych to jest cos takiego jak malowodzie i wielowodzie ..ale to byly przypadki okreslane w ostatnich 3 miesiącach..
Jestem w 18 tc i właśnie lekarz powiedziała mi że zazwyczaj małowodzie występuje pod koniec ciąży