reklama
Ilma
Fanka BB :)
Też mam wino bezalkoholowe, ale tylko butelkę [emoji2957] czy mi wystarczy hahaha [emoji1787]Ja kupiłam sobie dwie butelki wina bezalkoholowego na dzisiejsza noc cos czuje ze mnie sponiewiera [emoji23][emoji23]
My idziemy do znajomych i obmyslilan zestaw, biały sweter dłuższy do tego rajstopy w gwiazdki i kozaki zamszowe na obcasie, najwygodniej i można się obzerać w swetrze oversaizowy [emoji23]Jak Was czytam, to uświadomiłam sobie, że jeszcze nie wiem, co założę na imprezę sylwestrową
Super wieści, gratulacje!Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka
Pianistka1991
Też czasem mnie tak łapie ale myślę, że wynowajcą jest niedobór magnezu..ja tez zaopatrzylam sie w pikolo i 1 piwo 0% [emoji14] zlapalal mnie strasznie bolacy skurcz prawego uda hmmm ciekawe czemu tak? [emoji848]
Ilma
Ile pijesz wody? Trzeba wypijać 3 litry jest większe zapotrzebowanie w ciąży i należy się do tego dostosować. Musisz się zmusić.Dziś byłam u ginekologa i powiedziała mi że jest za mało wód plodowych. Czy któraś z Was miala taki przypadek? Kazała mi przyjść za 10 dni i do tego momentu pić dużo wody i zobaczymy czy będzie poprawa jak nie to okaże się co dalej ale nastraszyła mnie trochę do tego doczytalam w internecie
marla015
dzieki za odpowiedź[emoji7]. musze powiedziec ginekologowi o tym moze przepisze mi dodatkowo magnez. mnie dzisiaj po raz pierwszy zlapal ale to tak silny ze wow.....Też czasem mnie tak łapie ale myślę, że wynowajcą jest niedobór magnezu..
milena1706
Piłam do tej pory 1,5 litra i tak właśnie lekarz mi powiedziała że trzeba ze 3 litry wypijacIle pijesz wody? Trzeba wypijać 3 litry jest większe zapotrzebowanie w ciąży i należy się do tego dostosować. Musisz się zmusić.
G
guest-1704238530
Gość
Nie bylo mnie tutaj od wczoraj wieczór i miałam kilkadziesiąt stron do nadrobienia.
Coś chyba ten dzisiejszy dzien klotliwy bo też rano mieliśmy spiecie z mezem.
Objadlam się dziś sushi, zrobiłam sałatkę owocową z syropem kokosowym i na 19 idziemy do sąsiadów z bloku obok. Oczywiście picolo truskawkowy kupiony
Coś chyba ten dzisiejszy dzien klotliwy bo też rano mieliśmy spiecie z mezem.
Objadlam się dziś sushi, zrobiłam sałatkę owocową z syropem kokosowym i na 19 idziemy do sąsiadów z bloku obok. Oczywiście picolo truskawkowy kupiony
Silje1008
Śliczny leżaczek dla księżniczki [emoji3]Ja kąpałam z dodatkiem Emolium.@Agatki doszła wiadomość?[emoji6]Ja powoli zaczynam kompletować jakieś ubranka i tym podobne. Po starszych córkach nic nie mam i muszę wszystko kupić. Nie chcę zostawiac na ostatnią chwilę bo jestem po konizacji szyjki i w każdej chwili może się okazać że muszę leżeć albo w domu albo w szpitalu a jednak pewne rzeczy trzeba przed zakupem dotknąć [emoji3]To chyba Tormentiol, potwierdzam jest genialny.Moje małe też spokojne, też się martwię trochę ale 7 stycznia mam wizytę mam nadzieję że wszystko jest ok. U mnie teraz 17+1.[/Link do: Tormentiol- skuteczny, ale czy bezpieczny? - Apteka małego człowieka - fachowym okiem o zdrowiu dzieci i nie tylko
Dziewczyny, a czy coś się może w zalecenia h zmieniło i ten tormentiol można już używać dla niemowląt? Gdzie nie zajrzę, to odradzanie i nie wolno do 3 roku zycia
Pianistka1991
Też muszę o tym wspomnieć, bo czasem jak mnie złapie to aż oddech ciężko złapać. [emoji17] Poza tym to moje częste stawianie się macicy też jest niepokojące.dzieki za odpowiedź[emoji7]. musze powiedziec ginekologowi o tym moze przepisze mi dodatkowo magnez. mnie dzisiaj po raz pierwszy zlapal ale to tak silny ze wow.....
reklama
Silje1008
Kochana z taka figurą to wszystko wypada [emoji7][emoji7]
U mnie dzis na boega wiec dopiero do was zagladam ... Od rana bylam u kosmetyczki wieczorem z mezem idziemy na sale i trzeba bylo sie z deka ogarnac [emoji23][emoji23]
Super(