reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

:))) musimy rzeczywiście pamiętać o tym wszystkie zeby się nie objadać za mocno i trochę ruchu każdej jest potrzebne:)
Ja mam dzisiaj tak jak i Ty, bez make up, czuje się gruba i jakoś nie mam ochotę na Nasza imprezkę sylwestrowa. No ale na szczęście Pianistka1991 trochę zmobilizowała i niech stracę.... wejdę pod prysznic;), a potem umaluje się i ubiorę jak człowiek, a nie ten dres cały dzień : D
Piateczka Kochana :-* Idę popedalowac na rowerku, prysznic i do teściów :-) Zdrowe jedzonko zrobiłam żeby mieć pełny brzuch bez grzeszenia i postaram się czarne myśli zostawić z boku ;-)

reklama
zmuszaj się koniecznie, ja też mam z tym problem, ale stawiam sobie rano 2 butelki 1,5l wody i staram się wypić mąż mnie pilnuje, czasem dodaje cytryny. Ciężko mi jakoś wchodzi woda, a to dziwne bo przed ciąża piłam non stop. Myśl, że to dla dzieciątka [emoji6]Ja idę do znajomych, a mam strasznego lenia, najbardziej się boję, że się wynudzę. To moja pierwsza wizyta na imprezie bez alkoholu, chyba tam zasnę, najwyżej będę żarła zrobiłam pierogi odsmażane, humus z czipsami z ciecierzcycy i sałatka z tuńczyka. A najbardziej cieszę się na zjedzenie flaczków, marzę o nich od dawna [emoji7]

No ja to już to widzę jak wszyscy sobie podpija alko, a ja na innym levelu zostanę;)

:))) musimy rzeczywiście pamiętać o tym wszystkie zeby się nie objadać za mocno i trochę ruchu każdej jest potrzebne:)
Ja mam dzisiaj tak jak i Ty, bez make up, czuje się gruba i jakoś nie mam ochotę na Nasza imprezkę sylwestrowa. No ale na szczęście Pianistka1991 trochę zmobilizowała i niech stracę.... wejdę pod prysznic;), a potem umaluje się i ubiorę jak człowiek, a nie ten dres cały dzień : D
Hahaha :)))))

Dziś byłam u ginekologa i powiedziała mi że jest za mało wód plodowych. Czy któraś z Was miala taki przypadek? Kazała mi przyjść za 10 dni i do tego momentu pić dużo wody i zobaczymy czy będzie poprawa jak nie to okaże się co dalej ale nastraszyła mnie trochę do tego doczytalam w internecie
A w ktorym tygodniu jestes?? [emoji5]
Bo jak kiedys czytalam na temat wod plodowych to jest cos takiego jak malowodzie i wielowodzie ..ale to byly przypadki okreslane w ostatnich 3 miesiącach..

reklama
Do góry