reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Właśnie my po nowym roku jedziemy po lupibe dla małej :) mamy juz dla starszaka axkida i nie wiem co za lupine kupic teraz. Masz coś do polecenia? Niezbyt wygorowana cena najlepiej bo i tak po roku kolejny raz wpadbie jakies 1700 :\

No jasne, be safe izi go:) my użytkowaliśmy i zapłaciliśmy poniżej 1000zl , ale nie kupiliśmy bazy bo to było bez sensu. Teraz przesiedlismy się na nuna rebl, nam zależało na foteliku na isofix i musiał ( dla męża) obracać się do wkładania i wyciągania z fotelika, także w mojej mazdzie axkid by się już słabo mieścił niestety:/

reklama
Zeby to bylo takie latwe [emoji849] zazwyczaj sa wlasnie w tej okolicy albo umeblowane od podstaw za ceny jak z kosmosu, albo nieumeblowane w dobrej cenie ale zazwyczaj kawalerki, albo w sumie mieszkanie jest ok ale właściciel juz nie koniecznie [emoji849] te umeblowane jest chyba jedyne w odpowiadajacej nam cenie, okolicy no i wlascicielka wydaje sie konkretna[emoji57] tylko ta kaucja moim zdaniem troche wysoka ale to wlasnie ze wzgledu na to ze mieszkanie jest na prawde ladne no i na wszystkie sprzety [emoji849]
Hm no to nie wiem.....musicie się poważnie zastanowić bo jak np zdecydujecie się na to mieszkanie a po jakimś czasie coś pójdzie nie tak z właścicielka? To nawet mebli nie będziecie mieć...

Do góry