reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Cześć Mamusie, takich smakow Narobilyscie swoimi obiadkami.... A ja dziś postanowilam ogarnąć się po tym swiatecznym obrzarstwie i zrobilam koktajl z dawka żelaza(buraki+owoce) W oczekiwaniu na zakwas z buraków Wasze zdrowie

Załączniki

• IMG_20181230_193035.jpg
    IMG_20181230_193035.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 66
reklama
A nie masz łupiny po swoim młodym?
Dzięki :)
Wybieramy sie chyba w styczniu po fotelik. My dostalismy (nowy) od siostry maxi cosi, ale oddalismy go jak mlody wyrosl z zalozenia nie wiedzielismy kiedy drugie dziecko i zal nam było żeby się zmarnowal.
My z naszego axida jesteśmy bardzo zadowoleni, ale ja mam malo miejsca z przodu :( boje sie, ze z brzuchem się nie wcisne. Lupina musi być w miare mala zeby mąż sie zmiescil a pozniej bedzoemy kombinować co dalej. Dobrze, ze w 8 gwoazdek potrafia cuda wyczarowac i doradzić.

Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Bardzo ładny wozeczek! :)
Kolor mi się podoba i taki malutki, zgrabniutki. Nic tylko na spacer iść. A tak serio myślałam że nowy!!!
Ja jestem do tyłu z takimi zakupami. Nie mam totalnie nic i jeszcze jakoś specjalnie się nie rozglądam.

A o co chodzi z ta lupina?
Rozumiem ze chodzi o twn maly fotelik i on sie nie daje do auta? Dlaczego?

Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)

Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam

Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy

Bardzo ładny wozeczek! :)
Kolor mi się podoba i taki malutki, zgrabniutki. Nic tylko na spacer iść. A tak serio myślałam że nowy!!!
Ja jestem do tyłu z takimi zakupami. Nie mam totalnie nic i jeszcze jakoś specjalnie się nie rozglądam.
Ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane [emoji12] tak więc z tego wynikają moje wczesne zakupy [emoji39]

Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)

Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam

Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy
Nie miałam pojęcia o czym mówicie lupina. Pierwszy raz słyszę takie określenie na fotelik. Lupina to od orzecha. :biggrin2:

reklama
Do góry