rena86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe No pięknie ! i macie już z głowy!Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Smacznego!! ))Cześć Mamusie, takich smakow Narobilyscie swoimi obiadkami.... A ja dziś postanowilam ogarnąć się po tym swiatecznym obrzarstwie i zrobilam koktajl z dawka żelaza(buraki+owoce) W oczekiwaniu na zakwas z buraków Wasze zdrowie
DziękiA nie masz łupiny po swoim młodym?
Bardzo ładny wozeczek!Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
A o co chodzi z ta lupina?
Rozumiem ze chodzi o twn maly fotelik i on sie nie daje do auta? Dlaczego?
Ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane [emoji12] tak więc z tego wynikają moje wczesne zakupy [emoji39]Bardzo ładny wozeczek!
Kolor mi się podoba i taki malutki, zgrabniutki. Nic tylko na spacer iść. A tak serio myślałam że nowy!!!
Ja jestem do tyłu z takimi zakupami. Nie mam totalnie nic i jeszcze jakoś specjalnie się nie rozglądam.
Nie miałam pojęcia o czym mówicie lupina. Pierwszy raz słyszę takie określenie na fotelik. Lupina to od orzecha.Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)
Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam
Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy
Z jednej strony też lubię mieć wszystko zaplanowane, a z drugiej myślę że kupa czasu jeszcze. Nie chcę zapeszyc! Ah te moje wieczne rozterki.Ja już tak mam, że muszę mieć wszystko zaplanowane [emoji12] tak więc z tego wynikają moje wczesne zakupy [emoji39]