reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A jeśli chodzi o ruchy, to malutka nie daje o sobie znać :( łożysko mam na przedniej ścianie, także czekam cierpliwie. Wizytę mam 3.01.
Czy któraś z Was badała sobie transaminazy i kwasy żółciowe?
Ja nie badałam, ale jestem po usunięciu woreczka już 10 lat. A od jakiegoś czasu czuję właśnie czasem jakieś dolegliwości bólowe jakby wątroba czy coś. I często mam problemy z jelitami a staram się jeść zdrowo. Muszę iść do lekarki niech mi da skierowanie i muszę to skontrolować.
Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Wozeczek śliczny[emoji3]wygląda jak nowy [emoji16]ja mam wstępnie wybrany X-lander x-cite ale muszę jeszcze na żywo zobaczyć.
Screenshot_2018-12-30-19-51-22-005_pl.allegro.jpeg

reklama
Ej dziewczyny a orientuje sie ktoras z was jak to teraz bedzie z tymi nowymi zaleceniami standardow opieki okoloporodowej ?
Tak to za duzo sie nie zmienia ale nowoscia maja byc te testy na depresje - myślicie ze lekarze prowadzacy będą je przeprowadzac ? [emoji848]

Ej dziewczyny a orientuje sie ktoras z was jak to teraz bedzie z tymi nowymi zaleceniami standardow opieki okoloporodowej ?
Tak to za duzo sie nie zmienia ale nowoscia maja byc te testy na depresje - myślicie ze lekarze prowadzacy będą je przeprowadzac ? [emoji848]
Szczerze może jestem pesymistka ale na. Moje to testów żadnych nie będzie, oleja sprawę i tyle. Obym się mylila.

Zeby to bylo takie latwe [emoji849] zazwyczaj sa wlasnie w tej okolicy albo umeblowane od podstaw za ceny jak z kosmosu, albo nieumeblowane w dobrej cenie ale zazwyczaj kawalerki, albo w sumie mieszkanie jest ok ale właściciel juz nie koniecznie [emoji849] te umeblowane jest chyba jedyne w odpowiadajacej nam cenie, okolicy no i wlascicielka wydaje sie konkretna[emoji57] tylko ta kaucja moim zdaniem troche wysoka ale to wlasnie ze wzgledu na to ze mieszkanie jest na prawde ladne no i na wszystkie sprzety [emoji849]
Zazwyczaj kaucja stanowi wysokosc jednego miesiecznego czynszu. Duzo wiecej zażądała?

Łupina to taka zamienna nazwa na fotelik samochodowy. Te z zestawów 3w 1 nie maja testów bezpeiczenstwa ADAC( albo przynajmniej nie słyszałam o takim czymś)

Są po prostu nie sprawdzone, a tym samym niebezpieczne w razie wypadku. Tutaj link do poczytania:
Link do: Dlaczego nie należy kupować wózka 3 w 1? - Kocham Zapinam

Oczywiście to decyzja każdej z Nas, ale moim zdaniem lepiej dołożyć do porządnego fotelika niż nakupić niepotrzebnych gadżetów dla dziecka i mamy
No i dodatkowo nie polecam używanych fotelików, bo nawet mala stłuczka moze go uszkodzić. Oczywiscie z zaufanego zrodla to czemu nie. Ja swoj oddalam znajomym, bo wiedziałam, ze nie kupia nowego a mieli uzywany 3w1

reklama
Do góry