reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Powiem ci tak, ja jestem przyzwyczajona do cen tam gdzie mieszkalismy w lubuskim za mieszkanie 70-80m2 placilismy 600zl odstepnego +czynsz do spoldzielni ookolo 450zl. mieszkania nowo wyremontowane i w ogóle. Wiec jak teraz widzę mieszkanie fakt ze 70m2 ale praktycznie do konkretnego remontu, lacznie z wymiana calej kuchni i malowaniem oczywiście na koszt najemcy za prawie 1100zl odstepnego + spoldzielnia okolo 700zl na 3osoby to troche mi sie to nie widzi.
A ceny sa różne zazwyczaj od 700zl wzwyż, z tym ze właśnie zazwyczaj tak do 1200 to sa to kawalerki po 30pare metrow [emoji57]Rozumiem ale nie kazdy chce i ma gdzie zabrać te meble tak jak wlasnie w tym przypadku dlatego babka chce zeby zostały jak sa...

No tak, to akurat może się zdarzyć. No to musicie podjąć wspólna decyzje i ojca na kompromis;)

Wózek wyglada spoko:)
Polecam jednak nie korzystać z antymandatu( łupiny);)
Właśnie my po nowym roku jedziemy po lupibe dla małej :) mamy juz dla starszaka axkida i nie wiem co za lupine kupic teraz. Masz coś do polecenia? Niezbyt wygorowana cena najlepiej bo i tak po roku kolejny raz wpadbie jakies 1700 :\

Śliczny [emoji7]jaki to model dokładnie ?

No i oczywiście pewnie juz to wiesz ze ten z zestawu fotelik lupina to tylko do wpiecia na wozek jesli nie chesz targac gondoli [emoji6] ale na pewno nie do auta [emoji6]
Bebetto Holland 3w1 ;) oglądałam się za innymi, podobały mi się modele Junamy, Tutek też miał fajne designy, ale jak wiadomo... życie bywa przewrotne, a decyzje zmienne [emoji39]

Tak, tak. Ola wejdź na fb na 8gwiazdek- to kopalnia wiedzy. Możesz spróbować sprzedać fotelik, no chyba ze chciałabyś go użytkować, ale wątpię zeby miał dobre testy ADAC, a tutaj się rozchodzi o bezpieczeństwo Twojej corci
Na pewno poczytam i na pewno nie będę narażać córki na jakiekolwiek niebezpieczeństwo, dzięki za rady! :)))))

reklama
Do góry