reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jeju, dziewczyny, co do letnich sukienek.... kupiłam już dwie na wyprzedażach w sierpniu jak jeszcze nie byłam w ciąży [emoji85][emoji85][emoji85] nawet mężowi się wtedy nie przyznałam bo by pomyślał, że zwariowałam [emoji3]
Szalejesz!!!Ja to narazie dosłownie kilka ciuszków ciążowych kupiłam i wcale nie wydają mi się wygodne, a już szczególnie te spodnie z tym pasem. Najlepsze są legginsy ale w nich trochę za zimno.

reklama
Co do ciuchów ciazowych raczej nie kupuję, kupiłam dwie pary spodni ciazowych bo sa mega wygodne jak sie ma juz taki brzuch jak w załączniku [emoji85] a tak to juz jakis czas temu dostałam chyba w maju od tz mamy dwie torby ciuchow, mialam je posprzedawac bo wiekszosc byla dosc duza jak na mnie ale sobie schowalam glownie sukienki do szafy z mysla ze wlasnie niedlugo bede mogla ubrac i brzuszek sie zmiesci [emoji14]
My sylwestra spedzamy z tz i jego rodzicami a ja z piccolo [emoji14] chce zeby mlody sobie posiedzial do polnocy to sobie obejrzy fajerwerki [emoji4][emoji4]

IMG_20181229_190917.jpeg

No ja wlasnie no leginsy lubie te z pasem. Koszulki ciazowe sie fajnie ukladaja a inne musialabym kupoc kilka rozmiarow wieksze i one wisialy mi na plecach w rekawach itp. Takze mysle ze kilka ciazowyxh ciuchow nikomu nie zaszkodzi. Mialam tez koszule z h&m i tez idealnie sie sorawdzala bo nie wisiala mi nigdzie.
Ja wiem, ze nie unikne kupowania nowyxh ciuchów bo po prostu mam małe
Też muszę się wybrać do h&m, kupiłam sobie spodnie ciążowe w Lidlu ale tak mi jakos w kolanach się marszcza i odstaja. Wzięłam za duże. Zamówiłam sobie na allegro legginsy ale są jakieś beznadziejne. Muszę ogarnąć sobie jakieś ubrania bo w końcu nie będę miała się w co ubrać [emoji1787][emoji1787]

Witam kochane!!!
Pora się ujawnić, bo chcecie zamknąć wątek. A ja czytam, często zaglądam. Mam na imię Daria mam 31 lat i to będzie moje pierwsze dziecko. Z racji mojego braku doświadczenia wolałam się nie ujawniać. Mój termin to 13.06.!!!

Cześć;) każda z Nas kiedyś nie miała doświadczenia w posiadaniu dzieci:)

Gratulacje

Też muszę się wybrać do h&m, kupiłam sobie spodnie ciążowe w Lidlu ale tak mi jakos w kolanach się marszcza i odstaja. Wzięłam za duże. Zamówiłam sobie na allegro legginsy ale są jakieś beznadziejne. Muszę ogarnąć sobie jakieś ubrania bo w końcu nie będę miała się w co ubrać [emoji1787][emoji1787]
Ja też mam te z Lidla i szczerze nie polecam. Wzięłam swój rozmiar i są za duże, ten materiał na brzuchu słabo trzyma i spodnie zjeżdżają z tyłka.

reklama
Bez sensu... jak już jesteś pod jej kontrola to powinnaś mieć regularne wizyty i recepty na paski. Jakoś nie rozumiem tego systemu
Nie wiem czemu taki system, to starszy lekarz i widocznie tak postepuje nie tylko ze mną. Zreszta potem moja gin troche olala moje wyniki powiedziala ze tamten diabetolog sie zupełnie nie zna i mam sie nie martwić. Potem przeprowadzka i jeszcze nie myslalam o nowym diabetologu.Tak czy siak poki co zostaje mi kupowanie pasków bez recepty

Do góry